• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

09:15

ZVEZDA NAŠLA NAPADAČA U RUSIJI! Crveno-beli POSLALI PONUDU u Moskvu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NAŠLA NAPADAČA U RUSIJI! Crveno-beli POSLALI PONUDU u Moskvu!

Podeli vest

Centarfor Lokomotive iz Moskve Marko Rakonjac želja je Crvene zvezde

Crvene zvezde je poslala zvaničnu ponudu za crnogorskog napadača, prenosi Mozzart Sport. Šampion Srbije bi nekadašnjeg igrača Čukaričkog da dovede na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora.

Zvezda je spremna i da preuzme deo troškova oko plate igrača, a ako se uklopi u novoj sredini, šampion Srbije je otkupio njegov ugvoor od Moskovljana.

Trenutno, u timu Miloša Milojevića jedini centarfor u rotaciji je Aleksandar Pešić, dok je Kalifa Kulibali otpisan. Rakonjac je u redove Lokomotive stigao prethodnog leta iz Čukaričkog uz obeštećenje od 2.500.000 evra, a tokom prvog dela sezone upisao je minute na 15 utakmica, uglavnom kao rezervista.

Foto: Starsportphoto

Marko Rakonjac želja Crvene zvezde

Marko Rakonjac nije jedini na listi želja crvno-belih. Gvinejac Morgan Đilavođi je takođe na meri šampiona Srbije. Trenutno je Morgan član Pariza koji se takmiči u Drugoj ligi Francuske!

Ima 24 godine i još godinu i po dana ugovora, tako da će crveno-beli morati da plate određeno obeštećenje! Njegova vrednost prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" iznosi 1.200.000. Igrao je u Toulonu i mlađim kategorijama Sent Etjena.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oktar

pre 1 godinu

Još jedan promašaj u nizu Terzića i Mrkele. Dokle će ti ljudi rasipati naše pare?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija