• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

30.01.2023

09:15

KATAI SE SELI NA KLUPU! Jedan od najboljih igrača srpskog šampiona na poštedi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KATAI SE SELI NA KLUPU! Jedan od najboljih igrača srpskog šampiona na poštedi!

Podeli vest

Stručni štab Crvene zvezde u dogovoru sa upravom planira da u prolećnoj polusezoni forsira Stefana Mitrovića na levom krilu, pa će Aleksandar Katai biti rezervista

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai (31) preseliće se na klupu u prolećnoj polusezoni, a njegovo mesto startera zauzeće mladi Stefan Mitrović (20).

To je odluka stručnog štaba u dogovoru sa upravom crveno-belih, kako bi se reprezentativac Srbije razvijao, ali i da bi bio na oku zainteresovanim klubovima iz Zapadne Evrope.

I dalje važan

Od Kataija se očekuje da rešava kad se lome utakmice
Izvor Informera

Odmarao se i na pripremama

Od Kataija će se očekivati da po potrebi rešava utakmice kad je teško, ulaskom s klupe.

- Katai je dobro trenirao na pripremama, ali je imao manju minutažu u utakmicama. Nije igrao protiv Ludogoreca, a to je bila najvažnija provera pred nastavak prvenstva. Ideja stručnog štaba bila je da ga malo poštede. Od njega se i dalje očekuje da pomogne kad se rešavaju neke važne utakmice ili kad se lomi rezultat, jer poseduje kvalitet kao malo koji igrač u timu. Ipak, prednost u startnoj postavi imaće Mitrović. Rukovodstvo bi želelo da on igra svaku utakmicu, kako bi bio "u izlogu" skautima evropskih klubova. Biće mečeva koje će početi Katai, ali više se očekuje da ulazi sa klupe - objašnjava naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai

Milojević: Mislimo na budućnost

 

Cilj nam je da ubacimo u igru što više igrača na koje će klub računati u budućnosti, rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević po završetku priprema i tako nagovestio da će veterane poput Kataija, Rodića i Kange preseliti na klupu.

- Imamo odgovornost da stvaramo igrače za budućnost. Pokušavamo da im približimo šta se od njih očekuje, a u zavisnosti od rivala i težine utakmice oni nekad mogu da odgovore izazovima, a nekada ne. Kvalitet imaju, ali moraju da budu uporni, radni i strpljivi - rekao je Milojević.

I Kanga na odmoru

Na "Marakani" veruju da im prednost od deset bodova u odnosu na drugoplasirani Partizan otvara mogućnost da naprave još neke rokade u ekipi. Tako se očekuje da na levom boku više igra Irakli Azarov (20) umesto Milana Rodića (31), dok bi Gelor Kanga (32) mesto u veznom redu prepustio mlađem Kingsu Kangvi (23).

- Od mlađih igrača podrazumeva se da starter bude Strahinja Eraković (22). Po levoj strani sve veću minutažu dobijaće Azarov, što će prijati Rodiću, da se malo odmori, jer maltene šestu godinu igra bez zamene. Desnog beka igraće pojačanje iz River Plate, Aleks Vigo, a na pripremama se istakao i Kings Kangva (23). On bi trebalo da dobija minutažu umesto Kange. To je tim od kojeg se očekuje da pobeđuje, a ujedno i afirmiše igrače koji su budućnost - zaključuje naš izvor.
 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija