• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

14:13

ZVEZDAŠI NIKADA NEĆE ZABORAVITI SINIŠINE MAJSTORIJE I GOLOVE! Mihajlović u sredinu, Mihajlović u večnost! (FOTO)

Starsportphoto©F

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI NIKADA NEĆE ZABORAVITI SINIŠINE MAJSTORIJE I GOLOVE! Mihajlović u sredinu, Mihajlović u večnost! (FOTO)

Podeli vest

Na današnji dan rođen je Siniša Mihajlović, a da nas nije napustio posle duge borbe sa leukemijom, danas bi proslavio 54. rođendan.

Pored supruge koja se oglasila na drušvenim mrežama, članova porodice, brojnih navijača u Italiji, javila se i Mihina Crvena zvezda.

Nedavno se na premijernom prolećnom meču sa Vojvodinom oprostila od svoje velike legende, a sada je putem društvenih mreža poslala emotivnu poruku preminulom Mihi.

- Na današnji dan 1969. godine rođen je legendarni fudbaler Crvene zvezde, Siniša Mihajlović. Veliki Miha nas je nedavno napustio nakon duge i opake bolesti. Zvezdaši nikada neće zaboraviti njegove majstorije na terenu i značajne pogotke, a fudbalski klub Crvena zvezda zauvek je odao počast Siniši Mihajloviću imenovanjem dela zapadne tribine po njegovom imenu - piše na Instagram stranici Crvena zvezde, uz čuvenu rečenicu:


- Mihajlović u sredinu, Mihajlović u večnost - piše stranica Zvezde.

 

 

 

 

Pre nekoliko dana je Srbija posthumno odlikovala Sinišu Mihajlovića za sve što je legendarni fudbaler uradio za naš fudbal. 

Njegov sin Dušan preuzeo je u njegovo ime i ime njegove porodice najveću moguću čast, Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena! Ovo je bilo drugo odlikovanje koje je dobio Siniša Mihajlović posthumno, pošto je prethodno njegovoj majci uručen Orden Republike Srpske na ogrlici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija