• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

21:53

DOKLE VIŠE? Zvezda opet DRASTIČNO POKRADENA! Sudije nanele VELIKU štetu crveno-belima! Ponovio se SLUČAJ MIROTIĆ!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DOKLE VIŠE? Zvezda opet DRASTIČNO POKRADENA! Sudije nanele VELIKU štetu crveno-belima! Ponovio se SLUČAJ MIROTIĆ!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Albe na svom parketu, ali je meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" ostao u senci diskutabilnih odluka sudija

Imala je Zvezda i velikih +12 protiv nemačkog tima, ali im ni to nije bilo dovoljno za trijumf u večerašnjem meču.

Ono što je ostavilo opor utisak su sudijske odluke, koje su opet išle na štetu srpskog i regionalnog šampiona.

Kao i u "slučaju Mirotić", kada je as Barselone nagazio aut linijugotovo na identičnom mestu isti prestup napravio je Maodo Lo. Podsetimo, Nikola Mirotić je tada nagazio aut pri postizanju trojke za produžetak na susretu sa Kataloncima.

Ovoga puta veliki previd napravio je sudija iz Litvanije, Jurgis Laurinavičijus. Čovek, koji je bio postavljen idealno, na metar od situacije, nije video da je Lo gazio aut liniju celom dužinom svoje patike.

Foto: printscreen/Sport klub

 

Iz te akcije kod rezultata 57:56 za Zvezdu, Mamado je dao koš, pa je prednost ponovo prešla na stranu Albe, a kasnije je u četvrtoj četvrtini nastavila da raste, pa može se reći da je ova odluka uticala na konačni rezultat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
innbecilo brutale

pre 1 godinu

Izgleda da vas svi kradu! Možda vas i svi mrze. Izgubili ste kontakt sa stvarnošću. Mislite da vam je ovo Žućkov kup ili ABA. Mislite da kada onaj lepotan pozove mobitelom, da je stvar rešena. Nego šta je s argentinac? Šta je bre s projekt? Alo bre projektanti, MORE GOTOVI STE, samo vam još to nisu rekli. SRAM TE BILO.

Idi bre

pre 1 godinu

Хахаа кме кме трпај циганмалу

Slavko

pre 1 godinu

Koliko lupetate!!! Rasturili su nas jel su bili mnogo bolji, Nedović i Vildoza kao da nisu ni došli na utakmicu a imao je i trener neke čudne ideje.Sudije su grešile i na njihovu štetu.Ovo je lično naš poraz iz naših grešaka

Baki

pre 1 godinu

Kako vas nije sramota za ovakav komentar !!! Na polovini utakmice jedna diskutabilna odluka sudije prouzrokovala katastrofu Zvwzde !!! Naslov treba da bude kao juče za Partizan !! Samo nije Gudurić nego Lo rasturio Zvezdu ili sramotna igra Zvwzde ili bruka i sramota Zvezde a ne Zvezda pokradena na polovini utakmice i za to je izgubila !!! Još tri dana i noći da su igrali Zvwzda nije mogla da pobedi !!!

ratko

pre 1 godinu

ma naravno toliko su vas pokrali da ste izgubili +12 ,kakvi naslovi Partizana isto kradu pa nisu toliki naslovi po novinama isto kao i kad zvezda pobedi sve novine pisu a Partizanu samo redak jedan ,more mars

Loli

pre 1 godinu

Je li moguce da vi sa Informera inace sluzbenog glasnika Zvezde ,napisete da je zbog jednog gazenja linije u utakmici u kojoj je Zvezda izgubila 15 razlike mec resila sudijska greska.

Dragi

pre 1 godinu

Svojim nebulozama o sudijskim krađama samo odmažete srpskoj košarki i klubovima. Zašto? Zato što će i dalje misliti da su veliki igrači i veliki klubovi, ali eto sudije se urotile protiv Srba. Ne, ne i ne. Srpska košarka više ne postoji. Deca neće da predano rade i treniraju, kao nekada, jer i deca i roditelji vide da u srpskom društvu najbolje prolaze oni koji ništa ne rade, oni koji ništa ne znaju, oni koji kradu i varaju...takvi su čak postali i ministri...

Dobrivoje

pre 1 godinu

Kad su u polufinalu kupa sudije radile za zvezdu nije se niko nesto bunio.

dule

pre 1 godinu

Kome,kome. Ajmo Čović saopštenje. Da čujemo koliko Alba duguje poreza, koliko duguje bivšim igračima, koliku podršku ima ona od Nemačke države a koliku Bajern.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija