• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

13:14

MORAĆEMO DA SE OZNOJIMO PROTIV PARTIZANA! Dragović još nije izgubio derbi: Neka opet Katai bude junak!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MORAĆEMO DA SE OZNOJIMO PROTIV PARTIZANA! Dragović još nije izgubio derbi: Neka opet Katai bude junak!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović priželjuje je da Aleksandar Katai reši 169. večiti derbi koji je na programu u petak (19.00).

Nema sumnje, jedni i drugi će u petak jurišati na trijumf, Zvezda verovatno da reši pitanje šampiona Srbije, a crno-beli kako bi "oživeli" posle serije loših rezultata.

U prošlim derbijima Dragović je bio dobar prognozer za ključnog igrača, pa i sada predviđa: 

- Neka opet bude junak Sale Katai, da ne menjamo dobru tradiciju - kazao je za Žurnal Aleksandar Dragović.

Defanzivac lidera Superlige u mečevima sa Partizanom ima skoro od dve pobede i tri remija. Prošle sezone je sa Zvezdom pobedio "večitog" rivala i u finalu Kupa Srbije.

- Dobro zvuči da u petak dođem do skora od tri pobede i tri remija. Ipak nije lak posao, Partizan zaslužuje maksimalno poštovanje, bez obzira što ima dvocifren bodovni zaostatak. Moraćemo da se ozbiljno oznojimo da ostvarimo pozitivan rezultat. Znamo koliko je derbi važan navijačima, a i za nas igrače ima posebnu draž, pa sam izuzetno srećan što nisam gubio od Partizana.

Lepo mi je u Zvezdi

Aleksandar Dragović je tokom zime bio blizu odlaska u Seriju A, u Sampdoriju, ekipu Dejana Stankovića. Uprava Zvezde je to stopirala.

- Mirno sam prihvatio odluku i volim što sam u Zvezdi, lepo mi je u klubu - poručio je Aleksandar Dragović. 

Zvezda ima 13 bodova više od Partizana na tabeli Superlige, pa bi zbog toga mogli opuštenije da dočekaju derbi.

- Derbi je uvek posebna utakmica, bez obzira da li je razlika bod ili 13. Siguran sam da nećemo biti opušteni.

U Partizanu je u danima pred derbi novi trener Igor Duljaj zamenio njegovog prethodnika Gordana Petrića.

Foto: Starsportphoto

 

- Partizan je dobra ekipa i sigurno će dolazak novog trenera biti šok terapija. Fokusiran sam isključivo na nas, bitno je da odigramo kako možemo i pobedimo.

Dragovića čekaju dueli protiv Rikarda Gomeša.

- Rikardo je dobar igrač, izuzetno ga poštujem i pravi smo sportski rivali. Nema neke posebne taktike, trudim se da ga što bolje čuvam, kao i svakog drugog napadača.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija