• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2023

23:10

OVO MI JE POSLEDNJA UTAKMICA U MAKABIJU! Budući trener Zvezde se oprostio od Izraelaca! SVI ZANEMELI, A ONDA...

reuters

Crvena zvezda

OVO MI JE POSLEDNJA UTAKMICA U MAKABIJU! Budući trener Zvezde se oprostio od Izraelaca! SVI ZANEMELI, A ONDA...

Podeli vest

Mnogo bure podigla je vest da Crvena zvezda dovodi Baraka Bahara, a danas je izraelski trener napravio šou posle pobede svog Makabija iz Haife protiv Ber Ševe (1:0).

- Ovo je bila moja poslednja utakmica sa Makabijem - rekao je Bahar tužnog lica, a potom kazao novinarima koji su ga intervjuisali da je to bila njegova "prvoaprilska šala", čime je definitivno "razbio led". 

Potom se vratio ozbiljnom tonu i prokomentarisao navode o dolasku u Beograd.

- Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno - ponavaljao je Bahar koji je prethodnih dana fotografisan u Izraelu sa predstavnicima Crvene zvezde.

Podsećanja radi, Baraku Baharu je Crvena zvezda ponudila ugovor do 2025. godine, najveći u istoriji srpskog fudbala. Bahar bi po slovu ugovora godišnje inkasirao po milion evra, dok Zvezda za njega mora da plati i obeštećenje Makabiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Novi Avram Grant. I Grant je došao u Partizan sa velikom pompom. I šta je napravio? Ništa. Neće ni Bahar. Da li će Terzić vratiti pare? Pa neće? Kako je moguće da je Terzić jedan od najbogatijih Srba, a u fudbalskoj karijeri je zaradio skromnih 200.000 evra. Bio je igrač ispod proseka. Znači ili je kraduckao ili je krao. I takav valja Crvenoj Zvezdi. Aferim!

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija