• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

10:11

MILIONI NA STOLU, BAHAR ĆUTI, IZRAELCI TRAŽE PARE! Zvezda čeka "zeleno svetlo" i kreće u akciju!

reuters

Crvena zvezda

MILIONI NA STOLU, BAHAR ĆUTI, IZRAELCI TRAŽE PARE! Zvezda čeka "zeleno svetlo" i kreće u akciju!

Podeli vest

Crvena zvezda navodno je načelno dogovorila saradnju sa Barakom Baharom, trenerom Makabija iz Haife, a posle nekoliko dana spekulacija oglasio se i klub iz Izraela.

Izraelac Barak Bahar prvi je pik Crvene zvezde, koja traži trenera, koji će predvoditi ekipu u Ligi šampiona, a navodno je šampion Srbije spreman duboko da zavuče ruku u džep.

Zvezda je spremila ugovor Baraku Baharu do 2025. godine, vredan milion evra po sezoni. Šampion Srbije navodno je spreman i da plati Makabiju 600.000 evra za mladog trenera, dok se pominje i bonus od 200.000 evra, ako bi doveo klub u naredne dve sezone do nokaut faze Lige šampiona. Sve je to lepo, ali dve strane još nisu konkretizovale posao. Bahar ima ugovor sa Makabijem iz Haife na još godinu dana, pa će dogovor morati da aminuje gazda kluba Jakub Šahar. Takođe, Zvezda nema vremena za gubljenje, a i pod pritiskom je da što pre završi posao, jer je ozbiljno interesovanje za izraelskog trenera pokazao Olimpijakos. 

Sve zavisi od Izraelaca, spremaju novi ugovor kojim žele da zadraže Bahara u Malabiju, a videćemo da li će biti izdašniji od Zvezdinog ili ponude crveno-belih na ime kompenzacije za trenera.

Foto: reuters

Barak Bahar

 

Izraelski "One", koji je ekskluzivno objavio fotografije sa pregovora dve strane u Haifi, prenosi da Zvezda i dalje čeka "da" Baraka Bahara, nakon čega će poslati zvaničnu ponudu vlasniku Makabija Jakovu Šaharu. U tom slučaju će dva kluba morati da se dogovore o visini odštete. 

"Nismo dobili nikakvu ponudu za Bakara, tako da radimo uobičajeno i fokusirani smo na naš cilj, a to je šampionska titula. Takođe, radimo na produžetku ugovora pojedinih igrača za narednu sezonu", poručili su iz Makabi Haife.

Ljudi iz Crvene zvezde ne žele da komentarišu spekulacije o smeni Miloša Milojevića i dolasku novog trenera. Samo su pre nekoliko dana poručili da se o tome neće oglašavati do juna, kada će rukovodstvo doneti konačnu odluku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija