• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

18:05

IZRAELCI KVARE POSAO ZVEZDI! Crveno-beli OBEĆALI BARAKU pojačanja, ali od toga NEMA NIŠTA!

reuters

Crvena zvezda

IZRAELCI KVARE POSAO ZVEZDI! Crveno-beli OBEĆALI BARAKU pojačanja, ali od toga NEMA NIŠTA!

Podeli vest

Makabi Haifa odlučila je da ovog leta ne prodaje igrače Crvenoj zvezdi!

Čini se da je dolazak Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde gotova stvar. Izraelski mediji već danima javljaju kako je trener Makabija Haife dogovorio uslove sa srpskim šampionom i da će on naredne sezone predvoditi crveno-bele u Ligi šampiona. Iz dana u dan stižu nove informacije, a poslednje javljaju da su na Marakani Baraku dali odrešene ruke da bira pojačanja iz Izraela. 

Nema sumnje da Barak najbolje poznaje tržište u svojoj domovini, zbog čega su na Marakani rešeni da mu daju sredstva kako bi u Izraelu pronašao odgovarajuća pojačanja. Očekivalo se da će Barak najviše "kupovati" u Makabiju iz Haife, ali je njegov trenutni poslodavac rešio da ovog leta ne prodaje igrače Crvenoj zvezdi! 

Portal "One" preneo je kako je Barak od crveno-belih tražio triling iz Makabija - Ali Muhamed, Dolev Haziza i Francedi Pjero nalaze se na listi žela izraelskog stručnjaka, ali bi planove mogao da pokvar Makabi iz Haife budući da čelnici kluba nemaju nameru da jačaju "konkurenciju". 

Foto: AP/Photo

Sa druge strane, "Sport 5", izraelska televizija, prenela je da je uprava Crvene zvezde Baraku dala odrešene ruke da dovede koga kod poželi iz Izraela, a da novac neće biti problem kada su u pitanju pojačanja. Vredi pomenuti da je na Marakani velika "gužva" kada je reč o strancima, te da bi transferi iz Izraela verovatno uslovili i odlaske iz Ljutice Bogdana. 

Crveno-beli su zimus dogovorili dva pojačanja koja će se timu pridružiti ovog leta kao slobodni igrači. Reč je o Marku Stameniću koji stiže iz Kopenhagena, te Piteru Olajinki iz praške Slavije. 

Zvezda je već ispunila želju Baraku Baharu pa će sa njim put Marakane krenuti i prvi pomoćnik Gaj Sarfati, trener golmana Gaj Vajzinger i kondicioni trener Dror Šimšon. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija