• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

18:45

TUŽNE SCENE U KRUŠEVCU... Prizor koji TERA SUZE! Utakmica Napretka i Zvezde počela minutom ćutanja! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

TUŽNE SCENE U KRUŠEVCU... Prizor koji TERA SUZE! Utakmica Napretka i Zvezde počela minutom ćutanja! (VIDEO)

Podeli vest

Utakmica između Napretka i Crvene zvezde u okviru četvrtfinala Kupa Srbije počela je minutom ćutanja.

Tužne scene u Kruševcu... Umesto divnog fudbalskog dana, malo kome se danas igra i prati utakmica između Napretka i Crvene zvezde nakon stravičnog događaja koji je potresao čitavu Srbiju, a koji se dogodio u prepodnevnim satima na Vračaru kada je K.K. (13) usmrtio devet i povredio sedam osoba u OŠ Vladislav Ribnikar. 

Zbog velike tragedije koja je pogodila Srbiju, na utakmici Napretka i Crvene zvezde neće biti organizovanog navijanja Delija koji su na stadion poslali samo transparent podrške žrtvama.

Zbog toga, meč koji se igra u okviru četvrtfinala Kupa Srbije između Napretka i Crvene zvezde počeo je minutom ćutanja, a na facama fudbalera jasno se videlo da danas nikome nije do fudbala...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija