• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2023

12:10

DOŠLI SU U ODELIMA NA 40 STEPENI - NE IDEMO DOK NE POTPIŠEŠ! Hit priča, ovako je Izraelac stigao u Zvezdu!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

DOŠLI SU U ODELIMA NA 40 STEPENI - NE IDEMO DOK NE POTPIŠEŠ! Hit priča, ovako je Izraelac stigao u Zvezdu!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde su pre nekoliko meseci otišli u Izrael po trenera Baraka Bahara i jasno su mu rekli da nemaju nameru da odu dok ne potpiše ugovor.

Dogovor je pao, a posle nekoliko meseci spekulacija, Crvena zvezda je zvanično potvrdila rastanak sa Milošem Milojevićem i dolazak novog trenera Baraka Bahara. Ekspedicija Zvezde je krajem marta uslikana je na ručku sa trenerom Makabija. Kako je tada preneo  izraelski portal "One.co.il" sa njim su na večeri bili sportski direktor Mitar Mrkela, poslovni direktor Marko Petrović i šef skauting službe Marko Marin. 

Bez potpisa ne idemo

Jedan od saradnika Izraelca Dani Inbar otkrio je kako su tekli pregovori sa čelnicima Zvezde koji su boravili u Haifi.

- Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: "Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš" - rekao je Inbar.

Foto: printscreen

Barak Bahar i Zvezdan Terzić

I Bahar je prvi put progovorio kako je došlo do dogovora:

- U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene - kazao je Bahar za "Kanal 13" iz Izraela.

Nedostajaće mu porodica

Priznaje novi trener Zvezde da će mu najteže pasti odvojenosti od porodice:

- Na početku ću živeti sam u Beogradu bez porodice. Neće biti lako. Moram da vidim kako ću se aklimatizovati na sve. Na kraju krajeva dolazim da vredno radim i uspem. Moja prednost je što supruga i deca znaju da mi daju mir i pomažu mi u mojim uspesima. Supruga se već mnogo žrtvovala. Želela je da ostanem u Izraelu, ali zna da je ovo važan korak za moju karijeru da bih napredovao - otkrio je Bahar, kokji je šest puta bio prvak Izraela,  tri puta sa Hapoel Ber Ševom, a zatim i triput sa Makabijem iz Haife, a sada će sa Crvenom zvezdom učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona. 

Foto: Starsportphoto

Barak Bahar, novi trener Crvene zvezde

Bahar je potpisao ugovor na tri godine, a prema saznanjima Informera, zarađivaće 700.000 evra po sezoni, uz ogromne bonuse. Kad je reč o bonusima, Izraelac je insistirao da ostanu poslovna tajna, ali radi se o izuzetno visokim sumama, većim od plate.  Ako prođe u nokaut fazu Lige šampiona, dobiće pravo bogatstvo, nešto manji je bonus za prolazak u Ligu Evrope, titulu i Kup - objašnjava naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija