• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

17:50

KAPITEN ZOVE NA PROSLAVU! Ponosan sam na ŠESTU TITULU, verujem u ISPUNJENU Marakanu

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAPITEN ZOVE NA PROSLAVU! Ponosan sam na ŠESTU TITULU, verujem u ISPUNJENU Marakanu

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pozvao je navijače "crveno-belih" da dođu u nedelju od 19 časova na meč protiv Novog Pazara i proslavu šeste uzastopne titule.

- Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše najvernije publike. Na teren izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice. Očekuje nas finale kupa, izuzetno bitan meč, kojim bismo zaokružili još jednu istorijsku sezonu. Posle samo tri dana je i poslednje kolo Superlige Srbije, kada ćemo proslaviti 34. titulu, verujem u sjajnoj atmosferi i pred ispunjenom Marakanom - istakao je Borjan.

Kapiten crveno-belih pozvao je sve zvezdaše da pokažu da imaju veliko srce, učestvuju u akciji kluba i obezbede barjake od čije će prodaje deo novca biti doniran za infuzomate.

- Ulaz je besplatan, nadamo se i lepom vremenu, kako bi navijači mogli u potpunosti da uživaju. Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku Marakane kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice - zaključio je Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija