• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

11:30

PARTIZAN JE OPET ODUSTAO, ZVEZDA NA KORAK DO NOVOG TROFEJA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PARTIZAN JE OPET ODUSTAO, ZVEZDA NA KORAK DO NOVOG TROFEJA!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde već su u finalu Košarkaške lige Srbije, a kako crno-beli ni ove godine neće učestvovati u domaćem šampionatu, klubu sa Malog Kalemegdana olakšan je put do titule.

Kao i prošle godine, KK Partizan neće biti učesnik KLS, a prema rečima direktora takmičenja Aleksandra Grujina, branilac trofeja automatski se plasirao u finale.

Foto: Starsportphoto/abaliga.com

Košarkaši Partizana

Borba za pehar šampiona Srbije počeće kada se završi finale regionalne ABA lige u kom će igrati Crvena zvezda i pobednik serije između Partizana i Cedevite (1:0 za crno-bele).

- Prvoplasirasni klubovi A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dve pobede. Prva utakmica biće odigrana 4. ili 5. juna. Drugi finalista je Crvena zvezda, prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana posle završetka ABA lige, takođe se igra do dve pobede. U donošenju odluke vodili smo se i interesima seniorske reprezentacije Srbije - izjavio je Grujin za "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Grujin

Polufinalista KLS je ekipa Mege, koja će se za plasman u finale protiv Zvezde boriti protiv OKK Beograda ili FMP-a, koji se sastaju u sredu u 17 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

DOK JE DANILOVIĆA TAJ PARTIZAN MOŽE KAKO HOĆE I ŠTA HOĆE. DOKLE ĆE TO DA TRAJE? DOKLE ĆE DA SE SPRDAJU SA SRPSKOM KOŠARKOM?

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija