• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2023

16:05

Zvezdin biser u Španiji na pozajmici, kupovina moguća za milione evra

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdin biser u Španiji na pozajmici, kupovina moguća za milione evra

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković (19) nastaviće karijeru u Viljarealu B, saznaje Informer.

Odavno je postalo izvesno da će mladi štoper Crvene zvezde ovog leta potražiti novu sredinu, jer za njega nema mesta u sistemu Baraka Bahara. Igraču i njegovoj porodici najvažnije je bilo da pronađu klub u kojem će štoper imati dobru minutažu i moći da se razvija kao igrač. Dovoljen je u vezu sa mnogim Bundesligašima, za njega su se interesovali Dortmund, Lajpcig i još neki drugi eminentni klubovi, ali nijedan nije poslao konkrentu ponudu.

Foto: Starsportphoto

 

Pošto se prelazni rok bliži kraju, a Leković je i dalje na "Marakani", uprava je malo spustila apetite i iskusnim menadžerima olakšala posao u pronalaženju idealne sredine za igrača. Prema rečima našeg izvora, Leković će preći u Viljareal, a ostao je još samo dogovor oko detalja u vezi sa platom.

- Viljareal je najozbiljnije od svih pokazao interesovanje za igrača, mada nije ni on bio spreman da plati odmah. Dogovor je da Leković pređe u španski klub i nastupa za B tim. Biće to pozajmica sa opcijom otkupa na kraju sezone za četiri miliona evra. Ostalo je još samo da dogovore platu, koja bi bruto trebalo da iznosi oko 300.000 evra - objasnio je naš izvor.

Iz Lekovićevog okruženja rečeno nam je da je on zadovoljan i da mu je važno da dobije garanije da će imati veliku minutažu.

- Bitno je da se pravilno razvija. Nikakve koristi nema da ga kupi Real Madrid i drži na klupi. prioritet je bio klub u kojem će igrati i liga u kojoj će napredovati. Španija je idealna sredina. Biće na oku mnogim skautima, trenerima, sportskim radnicima, pa ako zadovolji, mogla bi da mu se smeši svetla budućnost - zaključio je naš izvor.

On je prošle sezone u Superligi odigrao osam utakmica, ali trener Barak Bahar jasno je rekao da za njega nema mesta i da može slobodno da ide. Selidba je logičan potez. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija