• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2023

20:58

Toza Mijailović: Hoćemo da prezimimo u Evropi

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Toza Mijailović: Hoćemo da prezimimo u Evropi

Podeli vest

Cilj nam je da prezimimo u Evropi, kaže predsednik Crvene zvezde Svetozar Toza Mijailović nakon žreba za Ligu šampiona, koji je crveno-bele svrstao u grupu G sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Iako danas ima mnogo jačih i skupljih ekipa, Toza se vodi činjenicom da je Zvezda bivši šampion Evrope i da joj kao takvoj i pripada mestu među najvećima. 
- Velika je privilegija i zadovoljstvo što smo kao direktni učesnici Lige šampiona predstavljali Crvenu zvezdu na žrebu u Monte Karlu. Priželjkivali smo atraktivne protivnike u skladu sa statusom našeg kluba - evropskog i svetskog prvaka. Unapred smo znali da su svi učesnici veoma snažni rivali. Očekuje nas ogromna borba u predstojećim izazovima, na šest teških duela. Daćemo sve što je u našoj moći da junački i dostojanstveno reprezentujemo Crvenu zvezdu, koja se kroz istoriju kluba može pohvaliti da je osvajač najprestižnijeg timskog takmičenja u Evropi - rekao je Mijailović.

Foto: Starsportphoto

 


Šest mečeva biće odigrano od sredine septembra do sredine decembra. U Zvezdi veruju da na "Marakani" mogu da se nose sa svima, dok će na strani pokušati što hrabrije da se suprostave rivalima i da će to biti dovoljno za prolaz iz grupe. 
- Prva utakmica nas očekuje već u drugoj polovini septembra. Verujemo da će ekipa biti spremna, te da ćemo tempirati formu za najzahtevnije susrete. Prednost je uvek na strani našeg kluba kada igramo kod nas, jer nastupamo pred domaćim navijačima koji su kroz istoriju doprineli da Zvezda putem brojnih trijumfa bude jedan od dva kluba u jugoistočnoj Evropi koji su podigli pehar Lige šampiona. Potrudićemo se da kroz izvanredna izdanja na "Marakani", uz hrabru borbu na gostujućim terenima prezimimo u Evropi - zaključio je predsednik Crvene zvezde.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija