• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2023

15:40

Bahar ni reč o Ligi šampiona: Hoćemo da pobedimo Novi Pazar

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar ni reč o Ligi šampiona: Hoćemo da pobedimo Novi Pazar

Podeli vest

Zanima me samo utakmica protiv Novog Pazara, neću da mislim na Ligu šampiona, kaže trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Crveno-beli će sutra veče od 20.00 časova (Arena 1 premium) odmeriti snage sa Pazarcima u meču 6. kola Superlige, samo kolo nakon što su poraženi od Voždovca pošle subote. Bahar želi da popravi utisak. 

- Još je rano da pričamo o utakmicama Lige šampiona. Ispratili smo žreb, izuzetno smo uzbuđeni, ali nas pre tih mečeva očekuju još dva prvenstvena duela. Ne želim u ovom momentu da govorim o tome kako ćemo igrati u Ligi šampiona. Posle izgubljene utakmice prošlog vikenda imamo priliku da popravimo utisak i fokus je samo na meču protiv Novog Pazara - ocenio je Izraelac.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Prema njegovim rečima, utakmica protiv "zmajeva" nije dobro otvorena i to se odrazilo na ceo meč. 

- Analizirali smo utakmicu. Glavni problem je bio što nismo otvorili meč na željeni način, počev od nas iz stručnog štaba pa sve do igrača. Nismo odradili presing onako kako to inače radimo, bili smo spori u napadima, kretnja nije bila na zadovoljavajućem nivou i to je ono na čemu smo radili tokom cele nedelje - ističe Bahar. 

Mada je njegov stručni štab dobro analizirao ekipu iz Pazara, Bahar nije hteo pojedinačno da komentariše nijednog igrača.

Foto: Starsportphoto©

 

- Uvek skautiramo protivnika i znamo sve o njemu. Najbitnije je da se fokusiramo na našu igru i ono što mi želimo. Potrebne su određene promene i adaptacije, jer su i protivnici drugačiji, igrači će biti spremni za meč. Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim - kaže Zvezdin strateg.

Najsvetila tačka u utakimici sa Voždovcem bili su mu navijači i zbog njih posebno želi da odigra bolje ovaj put. 

- Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca koju smo izgubili. Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku. Poraz je nešto što može da se desi, svakako da niko nije bio srećan kada se dogodio, ali pred nama je nova utakmica na kojoj ćemo moći da popravimo utisak - zaključio je Bahar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija