• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

22:25

Desetkovana Zvezda izgubila u Italiji od Dinamo Sasarija

Printscreen You Tube

Crvena zvezda

Desetkovana Zvezda izgubila u Italiji od Dinamo Sasarija

Podeli vest

Vicešampion Jadrana nije se proslavio na Sardiniji

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz na startu prijateljskog turnira na Sardiniji, pošto je večeras u Kaljariju izgubila od Dinamo Sasarija sa 76:71.

Foto: kk crvena zvezda

 

 

Crveno-beli će sutra (18.00) igrati protiv Asvela meč za treće mesto, a u večerašnjem duelu jurili su prednost rivala maltene tokom čitavog meča. Treba podsetiti da trener Beograđana Duško Ivanović nije mogao da računa na Miloša Teodosića, koji je ostao u Beogradu, kao ni na Jaga dos Santosa, Dejana Davidovca, Majka Tobija i Marka Simonovića, koji su na Svetskom prvenstvu u Aziji.

U timu nije bilo ni Stefana Lazarevića, a navijači crveno-belih na delu su mogli da vide pojačanja Šabaza Nejpira, Rokasa Gedraitisa, Adama Hangu i Džoela Bolomboja. Igrali su još Nemanja Nedović, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić i Luka Mitrović.

Hanga je odigrao solidan meč i postigao 15 poena, po 13 su imali Nedović i Gedraitis, dok je Mitrović ubacio 10.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija