• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

10:00

Nemanja Bjelica posle 13 godina u Zvezdinoj opremi (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nemanja Bjelica posle 13 godina u Zvezdinoj opremi (FOTO)

Podeli vest

Crveno-beli dobili veliko pojačanje

Nemanja Bjelica (35), iskusni srpski košarkaš i bivši kapiten reprezentacije, vratio se u Crvenu zvezdu nakon 13 godina igranja u inostranstvu.

Bjelica je iz Zvezde otišao kao klinac i u međuvremenu je bio MVP Evrolige i osvajač NBA lige. Na Mali Kalemegdan se vratio u poznim igračkim godinama, a mnogi su čak skeptični i kako će izgledati njegov mandat u crveno-belom dresu, s obzirom da je zbog povrede maltene čitavu prošlu sezonu bio van terena.

 

 

Ipak, sudeći po kadrovima sa nekog od poslednjih treninga, Bjelica je izuzetno motivisan da se u top formi vrati na teren. Klub je objavio fotografiju kako trenira, a pritom iskusni krilni centar uslikan jei i u opremi Crvene zvezde, koji je obukao nakon 13 godina.

Foto: Starsportphoto

Bjelica u dresu Zvezde pre 14 godina

 

Osim što mu se ispunila želja da se vrati u voljeni klub, biće mu ostvarena još jedna. Kako je ranije pričao, jedna od želja bila mu je da zaigra zajedno sa Nenadom Krstićem i Milošem Teodosićem u klupskoj košarci. Pošto se Krle penzionisao, a i poznat je kao navijač Partizana, Belom će se ispuniti želja da bude u istom timu sa Teodosićem.

- Neostvarena želja mi je da igram sa Krletom i Teom u istoj ekipi, a da nije reprezentacija. Pošto se Krle, na žalost, penzionisao voleo bih jednog dana da igram sa Teom u istoj ekipi - rekao je Bjelica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija