• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

08:19

O ovoj fotografiji bruji Srbija! Aleksa zagrlio Novaka i zaplakao

Printscreen/Tanjug/AP/EPA

Košarka

O ovoj fotografiji bruji Srbija! Aleksa zagrlio Novaka i zaplakao

Podeli vest

Zagrljaj košarkaša Srbije Alekse Avramovića i najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića obišao je Srbiju.

Košarkaši Srbije, basketaši i Novak Đoković, dočekani su u Beogradu na balkonu ispred Skupštine grada. Srbija je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, prvu posle devet godina sa najvećeg takmičenja, dok je istog dana, u nedelju, Novak Đoković uzeo  24. grend slem titulom na Ju-Es openu, dok su naši baksetaši opet zlatni.

Podelili su sa navijačima emocije posle uspeha, a jedna fotografija je za sva vremena .Aleksa Avramović se posebno obradovao kada je video slavnog teniskog zemljaka. Kada je video Novaka zagrlio ga je, a delovalo je i da je zaplakao na ramenu prvog tenisera sveta. O ovoj fotografiji bruji Srbija! Spontan gest iz srca, kojim je Aleksa pokazao veliko poštovanje prvom našem najvećem teniseru.

Veliko poštovanje za sve vas. Velika čast i ponos blo je igrati za reprezentaciju i celu Srbiju. Vidimo plodove svega što smo radili ovih nedelja koje smo proveli zajedno. Hvala vam svima. Moram da pomenem ovog momka koji nas je ujedinio. On je dao Srbiji mnogo više nego svi mi zajedno. Živela Srbija i slava Bogu -  rekao je Avramović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Posle dočeka srpski košarkaši, basketaši i Novak Đoković nastavili slavlje sa porodicama i prijateljima. Na slavlju našim sportistima pevali su  Ceca, Saša Matić, Vlado Georgiev, Edita Aradinović...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija