• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

15:36

Zvezda se dodatno pojačala! "Delijama" dobro poznato ime!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda se dodatno pojačala! "Delijama" dobro poznato ime!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je dolazak dobro poznatog imena, nekadašnjeg napadača kluba, Dragana Mrđe kao skauta.

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin, umnogome je radio na odabiru novih pojačanja crveno-belih, koji su se, barem za sada, pokazali kao puni pogodak.

Sada će i sam Marin dobiti pojačanje u skauting službi, pošto u Ljutice Bogdana stiže nekadašnji fudbaler kluba Dragan Mrđa, a Marin nije krio zadovoljstvo povodom buduće saradnje.

Foto: Starsportphoto©

Dragan Mrđa

- Dragan Mrđa je veliko fudbalsko ime ne samo u Srbiji već i u svetu, naročito u Japanu gde je nastupao tokom karijere i ostavio veliki trag. Dete je Crvene zvezde, što samim tim znači da odlično poznaje klub. Uz to je bio i napadač kojeg su navijači prosto obožavali, naročito u sezoni kada je vratio titulu na Marakanu i bio najbolji strelac domaćeg prvenstva. Slušao sam priče o klasi igrača rođenih 1984. godine koji su igrali ne samo za Crvenu zvezdu, već i za reprezentaciju i velike timove u Evropi - rekao je Marin.

U nastavku je podsetio na bogatu inostranu karijeru koju je Mrđa imao i preko koje je ostvario mnoge, itekako, korisne kontatke u svim delovima sveta.

- Takođe, bio je deo Svetskog prvenstva koje je održano 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, što donosi ogromno iskustvo. Dugo je nastupao u Belgiji, pa potom u Rusiji i Švajcarskoj, te ima značajna poznanstva i kontakte, a to je veoma bitno za sve one koji se bave skautingom. Dragan Mrđa je veliki zvezdaš i čovek je kluba, a Zvezda želi da u svom sistemu ima snažna fudbalska imena i igračke asove. Inicijativa koju je pokazao da radi u Crvenoj zvezdi nas je oduševila i rado smo prihvatili njegov dolazak u skauting službu FK Crvena zvezda -  objasnio je Marin.

Foto: Peđa Milosavljević

Marko Marin

Crvenoj zvezdi, posle poraza od Čukaričkog od 2:1 i Mančester sitija od 3:1, predstoji večiti derbi sa Partizanom 27. septembra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija