• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2023

18:00

Ibanjez: Partizan je prosečan, Zvezda mora da ide na pobedu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ibanjez: Partizan je prosečan, Zvezda mora da ide na pobedu

Podeli vest

Crvena zvezda ima daleko najjači tim u ligi i mora da ide na pobedu u Humskoj, kaže nekadašnji fudbaler crveno-belih Luis Ibanjez.

Sedam godina je prošlo otkad je Argentinac otišao sa "Marakane", a i dalje je strelac poslednjeg derbija na kojem je srpski šampion slavio u Humskoj. Mnogo je prošlo od tada, menjali su se treneri i igrači, ali Zvezda nije uspevala da dođe do tri boda na stadionu Partizana.

U sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum), dve ekipe sastaće se u Humskoj u 171. "večitom derbiju". Partizan je gazda u domačim okvirima i beži Zvezdi četiri boda. Sa druge strane, Barak Bahar ima najskuplji tim koji je ikada igrao u SUperligi Srbije. Vrede više od 70 miliona evra i od njih se očekuje da pobeđuju. Već su imali dva poraza i Ibanjezovo mišljenje je da bi još jedan bio nezamisliv. 

Foto: Starsportphoto

 

- Gledao sam Crvenu zvezdu protiv Sitija i odigrala je odlično prvo poluvreme. Međutim, u prvenstvu joj ne ide tako dobro. Neshvatljivo mi je bilo da je izgubila od Voždovca, rekao bih najgore ekipe u prvenstvu u tom momentu. Ali to se dešava kad nekog potcenite. Pa onda je usledio još jedan poraz i sad definitivno ne sme da se desi. Dugo Zvezda nije pobedila tamo, vreme je i za to - ističe Ibanjez.

- Uh, mnogo vremena je prošlo otkad sam ja igrao za Zvezdu, a i dalje niko nije uspeo da ih pobedi na strani.

Mnogo puta ovog leta moglo se čuti sa "Marakane" kako imaju ubedljivo najjači tim u ligi i da nemaju pravu konkurenciju. Argentinac je saglasan sa tim, mada ga brine što tim još nije uigran.

- Zvezda ima značajno jači tim od Partizana. Ma ima daleko najbolji tim u ligi, samo dok se ti igrači malo upoznaju i uigraju. Niko im neće biti ravan. Sa druge strane, Partizan ima prosečnu ekipu, a na to je uticala i loša atmosfera oko uprave i navijača. Ipak, lepo mu ide u prvenstvu. Ako gledamo na papiru, Zvezda je jača u svim segmentima i na svim pozicijama i nadam se pobedi. Ne bi bilo dobro da izgubi, mada pretpostavljam i da niko u klubu ne razmišlja u tom pravcu - zaključio je fudbaler. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija