• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

06:51

Košmar, ovo boli, odlepio sam... Navijači Zvezde utučeni posle poraza

Starsportphoto

Crvena zvezda

Košmar, ovo boli, odlepio sam... Navijači Zvezde utučeni posle poraza

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Žalgirisu u Kaunasu od 79:74 u meču drugog kola Evrolige.

Navijači nisu mogli da veruju! Zvezda je imala pobedu u svojim rukama, vodila je sa 63:54 i od tog momenta je domaćin napravio seriju 13:0 za veliki preokret i na kraju trijumf. 

Pad koncentracije u završnoj deonici bio je koban. Opet! Gledali su to navijači Zvezde tokom prethodne sezone u nekoliko navrata, pa im je zbog toga ovaj poraz još teže pao. Sličan epilog kao i minule sezone na istom mestu. Tada su crveno-beli ispustili sedam poena viška na ulasku u poslednja četiri minuta, a ovog puta su vodili devet početkom odlučujuće deonice. Domaćin je ipak bio najbolji kada je bilo najteže.

 

Žalgiris je predvodio Rolands Šmits sa 18 poena i sedam skokova, dok je Edgaras Ulanovas postigao 15. U ekipi Zvezde najefikasniji su bili Luka Mitrović sa 16 poena uz osam skokova i Miloš Teodosić sa 15 poena uz četiri skoka i četiri asistencije. Šabaz Nejpir dodao je devet poena, a Nemanja Nedović osam poena i četiri asistencije.

Upravo je Nedović ovog puta najčešće nervirao navijače na društvenim mrežama.

"Nedović jedini čovek koji zna da za*ebe bilo šta više nego ja, treba i to umeti"!
 

 

 

S druge strane, neki smastraju da igračima ništa ne sme da se zameri, da je trener Duško Ivanović kriv za poraz.

"Ajmo sad teška pljuvačina pa za tri dana suprotno i tako sve u krug…Duškov poraz, nema ljutnje na igrače", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Navijačima nije lako pao poraz.

 

 

 

"Delije" traže pojačanja.

 

 



 

 

 

 

 

Naredne nedelje je na programu duplo kolo Evrolige, a Zvezda dočekuje Monako u sredu (18. oktobar), dok dva dana kasnije gostuje Virtusu u Bolonji (20. oktobar).

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija