• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

10:58

Kladionice hitno promenile kvote pred Zvezda - Monako, evo kakve su sada šanse crveno-belih

EPA

Crvena zvezda

Kladionice hitno promenile kvote pred Zvezda - Monako, evo kakve su sada šanse crveno-belih

Podeli vest

Šampion Srbije dočekuje prošlogodišnjeg učesnika fajnal-fora Evrolige i pokušaće da ostvari drugu pobedu u elitnom takmičenju

Košarkaši Crvene zvezde veliki su favoriti u večerašnjem meču 3. kola Evrolige protiv Monaka! Utakmica se igra u beogradskoj "Areni" od 20.30 (Sport klub 1), a prema procenama kladionica, tim Duška Ivanovića trebalo bi maltene rutinski da savlada predstavnika Francuske u eliti.

Kako stvari sada stoje, kvota na pobedu crveno-belih iznosi u rasponu od 1,48 do 1,53! Samo nekoliko dana ranije, prvobitan koeficijent na srpskog prvaka išao je čak do 1,70, pa je jasno da, kako se bliži meč, sve više pada kvota na tim iz Beograda.

Foto: EPA

 

 

Sa druge strane, koeficijent na pobedu ekipe Saše Obradovića je 2,75, a prvobitan je bio 2,47. Dakle, bukmejkeri su sve više ubeđeni da će Zvezda zabeležiti i drugi trijumf u takmičenju.

Ipak, oprezni su u taboru crveno-belih, pre svega zbog činjenice da Monako ima fantastične igrače. Osim toga, moglo bi da se desi da večeras u "Areni" za "kneževe" debituje i Kemba Voker, čuveni NBA as. O tome je govorio i Duško Ivanović nakon jučerašnjeg treninga.

Svaka utakmica Evrolige je bitna, naročito ova, nakon poraza u Kaunasu. Biće teško, protiv odlične ekipe koja je prema svim prognozama pre početka važila za favorita da ide na Fajnal for, koja ima izvanredan kvalitet. Nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još opasniji. Moramo da budemo fokusirani i spremni za težak meč i verovatno 40 minuta ujednačene igre. Sigurno će igrati koncentrisano i snažno, pa i mi moramo tako - kaže Ivanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija