• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

22:43

Mitrović realan: Igrali smo bez energije! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Mitrović realan: Igrali smo bez energije! (VIDEO)

Podeli vest

Falio je ritam u drugom poluvremenu, videlo se u prvom napadu da ćemo imati problema, rekao je Mitrović.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su kod kuće od Monaka rezultatom 82:76 u meču trećeg kola Evrolige. Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Giedraitis sa 20 poena , Nemanja Nedović je dao 15 a Džoel Bolomboj 11, a centar Luka Mitrović večeras nije imao svoje veče pošto  je ubacio svega šest poena. 

- Imali smo dobre momente u prvom poluvremenu, dobru energiju, kasnije je stao protok lopte. Falila je agresivnost u odbrani, oslanjali smo se na individualna rešenja, falio je pas više za otvorena rešenja. Teško je izgubiti pred domaćim navijačima, ali sutra putujemo u loptu idemo da okrenemo stvari u svoju korist - rekao je Luka Mitrović. 

Dodao je centar crveno-belih da je Monako igrao dobro, ali da je ključ bila slaba energija u drugom poluvremenu u taboru Zvezde. 

- Očekivali smo reakciju nakon dva poraza, znali smo da će izaći motivisani. "Veliki" su, nismo odgovorili na čvrstinu, ali mislim da je problem bila slaba energija. Falio nam je ritam u drugom poluvremenu, videlo se u prvom napadu da će biti teško - rekao je centar Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija