• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

13:05

Udarac za Zvezdu! Sferopulos dobio loše vesti pred Partizan!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Udarac za Zvezdu! Sferopulos dobio loše vesti pred Partizan!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde bez Branka Lazića i Nemanje Nedovića čekaju "večiti" derbi protiv Partizana koji će se igrati u četvrtak od 18.30 u petom kolu Evrolige.

Trener Janis Sferopulos na poslednjem treningu je potvrdio  da je tandem crveno-belih povređen, te da će zbog toga propustiti večiti derbi u petom kolu Evrolige.

Lazić se povredio u ABA ligi i duelu protiv FMP-a, dok Nedovića muči povreda zadnje lože koju je zadobio protiv Virtusa.

Prethodne sezone derbiji u Evroligi pripadali su gostima, dok je u ABA ligi bilo drugačije, domaćini su slavili u svih sedam mečeva. U finalu Kupa Radivoja Koraća bolji su bili crveno-beli, te je u 10 mečeva prethodne sezone skor bio – 5:5.

"Večiti" u peto kolo Evrolige ulaze sa jednom pobedom i tri poraza u Evroligi. Zvezda je pobedila Asvel, pa je poražena od Žalgirisa, Monaka i Virtusa. S druge strane, crno-beli su bili bolji od Asvela, ali nisu uspeli da izađu na kraj sa Makabijem, Barselonom i Olimpijakosom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Inače, Zvezda na ovom meču neće imati podršku navijača. Pristalice crveno-belih izdale su saopštenje u kojem su udarile na košarkaški klub Partizan i između redova prozvale predsednika crno-belih Ostoju Mijailovića. Kako navode, Partizan im je ponudio svega 300 karata za derbi, što je 2 odsto kapaciteta dvorane. Navijači Zvezde smatraju da je to zanemarljiva brojka i zbog toga neće podržati ekipu u prvom evroligaškom derbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija