• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

23:10

Nekad su potrebni mali detalji! Prve reči Baraka Bahara posle poraza

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nekad su potrebni mali detalji! Prve reči Baraka Bahara posle poraza

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Barak Bahar nakon poraza od Lajpciga 3:1 rekao je da su njegovi igrači počeli dobro meč, ali da nisu uspeli da iskorste prilike.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar rekao je da  njegov tim bio dobar, ali ipak to nije bilo dovoljno da se savlada Lajpcig.

- Mi smo počeli dobro utakmicu. Počeli smo dobro i drugo poluvreme, ali nismo iskoristili momentu. Uveo sam zatim  mlade igrače da pomognu, nekad su potrebni mali detalji da se na pravi razilka - rekao je on.

Zatim je rekao da će dobro analizirati sve iz ovog susreta.

- Moramo da analizramo dobre stvari i one druge. Imamo još utakmice, verujem da možemo da napravimo rezultat - doadao je Bahar.

Ponovo je posvetio vreme mladim fudbalerima.

- Uveo sam mlade igrače kada smo gubili, ovo je velika pozornica za njih, imaju lepu budućnost- završio je Izraelac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija