• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2023

23:25

Bahar: Razočaran sam rezultatom, a srećan zbog mladih igrača

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar: Razočaran sam rezultatom, a srećan zbog mladih igrača

Podeli vest

Trener Barak Bahar razočaran je rezultatom (3:1) protiv Lajpciga u gostima u 3. kolu grupe G Lige šampiona.

Međutim, on je istakao da mu se dopala igra mladih igrača Jovana Mijatovića, Koste Nedeljkovića i Vladimira Lučića, koji su dobili šansu u 65. minutu.

- Razočaran sam, ali želim da se fokusiram na dobre stvari, kojih je svakako bilo. Nismo odustajali, bili smo u meču do kraja. U trenucima kada smo imali momente da preokrenemo, i dalje smo primali golove, ali nismo odustajali. Srećan sam zbog mladih igrača, dosta su doprineli, malo sreće je nedostajalo da njihovim ulaskom preokrenemo rezultat - rekao je Bahar.

On ipak ističe da ne bi dao šansu mladima od početka utakmice da može da vrati vreme.

- Biće vremena za mlade igrače. Za svaku utakmicu se posebno pripremam i znam koji su mi igrači potrebni. Predstoji nam mnogo utakmica, tako da će biti prilike za sve da se dokažu - kaže Izraelac.

Foto: EPA-EFE/ANTHONY ANEX

 

Naredni meč u Ligi šampiona, Crvena zvezda će odigrati protiv Lajpciga u Beogradu 7. novembra, tako da će to biti šansa za srpskog šampiona da se dokaže.

- Atmosfera u Beogradu protiv Lajpciga biće sigurno fenomenalna. Čak smo i ovde imali podršku navijača i čuli smo ih tokom cele utakmice. Verujem da će u Beogradu i na terenu sve izgledati bolje. Utakmica je tek završena, pa biće vremena da analiziramo tim Lajpciga dodatno. Videli smo i dobre strane i neke greške u igri Lajpciga, ali detaljno ćemo ih analizirati u narednom periodu - jasan je Bahar.

Večeras je i Janng bojs poražen od Sitija (3:1), tako da to Zvezdi i dalje ostavlja šansu da se bori za treće mesto u grupi. Ipak, Baraka ne zanimaju kalkulacije. 

- Tek kada se sve završi, moći ćemo da analiziramo grupu. Najvažnije je ono što sledi, fokusiran sam na naš tim, ne gledam rezultate drugih klubova. Sad nam slede dve utakmice u prvenstvu, tako da ćemo se na njih fokusirati. Nakon toga opet ćemo razmišljati o Ligi šampiona - poručio je Zvezdin trener. 

Na kraju se osvrnuo na učinak Osmana Bukarija, koji je odigrao jedno poluvreme.

- Bukari se vraća iz povrede, pa nisam hteo da rizikujem da igra celu utakmicu. Znali smo da je spreman za pola sata do jednog poluvremena. Doprineo je dosta igri Zvezde, očekujem da bude još bolji kada se skroz oporavi - zaključio je Bahar.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija