• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

09:59

Nisam video nespretnijeg igrača! Čuveni trener nije imao milosti prema Zvezdinom napadaču

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nisam video nespretnijeg igrača! Čuveni trener nije imao milosti prema Zvezdinom napadaču

Podeli vest

Čuveni srpski trener Dragoslav Stepanović pričao je o partijama Crvene zvezde u Ligi šampiona, a posebno se osvrnuo na jednog fudbalera crveno-belih.

Crvena zvezda je trećem kolu Lige šampiona izgubila od Lajpciga na gostujućem terenu rezultatom 3:1.

Zvezda nakon tri odigrana meča ima samo jedan bod, tako da se ne nalazi baš u povoljnoj situaciji. Mnogo toga će zavisiti od meča sa Jang Bojsom u Švajcarskoj, gde crveno-beli pobedom mogu da osiguraju treće  mesto i plasman Ligu Evrope.

Iskusni fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović prokomentarisao je igru beogradskog tima, a posebno je prokomentarisao strance u timu.

Foto: EPA Images

 

 

- Zagonetka su velika... Olanjinka je na turniru u Rusiji bio izuzetan, takođe i Kraso. Potonji je prosto nestao, ovaj drugi... kao igra, nešto - rekao je Stepanović za "Žurnal".

Po njemu je najveće razočaranje, napadač Šerif Ndiaje koji u Crvenu zvezdu stigao iz turske Adane.

- Ne znam odakle je došao, da li je ikad igrao Ligu šampiona?! Ali, dugo nisam gledao nespretnijeg igrača. Stalno se sapliće, izgleda, lopta je njemu velik problem - zaključio je on..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31