• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2023

07:29

Navijači Zvezde grme, ogorčeni su: Ovo je sramota! Vrati pare i idi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Navijači Zvezde grme, ogorčeni su: Ovo je sramota! Vrati pare i idi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su dva "večita" derbiju za samo pet dana, pa je jasno da su navijači besni.

Posle poraza u Evroligi (88:86), crveno-beli ni u derbiju petog kola ABA lige nisu uspeli da pobede Partizan 98:87.

Šabaz Nejpir je bio najefikasniji sa 23 poena, ali je pogodio samo dve trojke iz deset pokušaja. Dvocifreni su bili još Rokas Gedratis sa 13, Luka Mitrović sa 12, te Miloš Teodosić i Džoel Bolomboj sa po 10 poena. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Šabah Nejpir bio je vidno iznerviran posle drugog vezanog poraza od Partizana u Štark areni.

- Bili smo tu. Napravili smo dobru seriju, približili se. Teško je, promašivali smo šuteve. Posebno individualno, trenutno se osećam us*ano. Pokušavam da pomognem timu, ali moram da saznam zašto tako loše šutiram. Moraću to da rešim - rekao je Nejpir.

I navijači su razočarani i ogorčeni posle drugog uzastopnog poraza od najvećeg rivala. Traže promene, ne štetede ni klub, ni košarkaše, rado bi iz Zvezde oterali neke košarkaše. Ali, s druge strane, ima i onih koji pozivaju na strpljenje, pa ističu da je ekipi potrebno vreme. 

 

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

"Vreme je.Vreme je za promene.Vreme je da se konačno sklone iz ekipe neke figure koje godinama tu ničemu ne znače.Vreme je da se skloni Kuzmić , Teodosić (vratiti Topića pa neka igra kao 3 plej), Davidovca i Simonovica. Ovo je sramota za gledati sta navedeni pružaju", komentar je navijača na Tviteru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Evo ovako hladnije glave (iako su razmišljanja ista). Ovo je neprihvatljivo. Najavljivan najbolji tim ikad, nemamo beka, nemamo četvorku. Imamo dva pleja koji su nula u odbrani, i malog Jaga koji pokušava, ali nije još na tom nivou. Šabaz da vrati pare i da ide".

 

 

 

 

 

 

Ima i navijača koji ističu da je ekipi potrebno vreme.

"Tanka je linija od Šabaza majstora za Kampaca do indijanca i najgoreg pleja... Da se tako teralo mnogi ne bi danas bili legende kluba npr. Ivanić, Dženkins, Simonović Marko, Radonjić Dejo itd itd itd. Ne branim samo vam kažem u sportu je nekada potrebno vreme".

 

 

 

 

 

Ima navijača koji ne gube nadu, zovu "delije" da budu uz košarkaše i pruže im podršku kada je  najteže.

"Braćo cigani... U četvrtak treba da se skupimo i da damo podršku ovom timu... Niko ništa u košarci nije uzeo i izgubio u oktobru mesecu.  Nemoj opet da bude treća utakmica kod kuće a ni jedva 10.000 u areni",

 

 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija