• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2023

13:14

Do kada Baraku Baharu treba dati da vodi Zvezdu? (ANKETA)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Do kada Baraku Baharu treba dati da vodi Zvezdu? (ANKETA)

Podeli vest

Dobio je trener fudbalera Crvene zvezde zvanično podršku i rečeno mu je da mu ne preti otkaz, ali postavlja se pitanje do kada je strategu crveno-belih zaista siguran posao.

Ovakav scenario nijedan čovek kojem Crvena zvezda znači išta u životu nije mogao da zamisli u junu, kada je doveden trener i kada su u jako kratkom vremenskom roku angažovana pojačanja. Rezultati na pripremama, atmosfera oko kluba, sve je ukazivalo da će ovo biti Zvezdina istorijska godina.

Pamte se dobro izjave Zvezdana Terzića koji je u više navrata apostrofirao da je titula prioritet, da se više ne dovodi u pitanje, jer je tim toliko moćan da nema konkurenciju u domaćim okvirima. I sve je delovalo sjajno dok nije počela sezona. A onda - sunovrat. Tek je početak novembra, a ekipa sa "Marakane" već ima šest bodova manje od lidera Partizana. Euforični balon je izduvan, navijači su izgubili strpljenje, a sinoć su i oni najvatreniji okrenuli leđa igračima. Povici "U tunel, u tunel, marš u tunel, igrate ko pi*ke, Barak Bahar žuti karton" orili su se sa tribina.

Foto: EPAIMAGES

 

Nakon utakmice je tek usledila drama. Satima su u svlačionici bili igrači, Bakar, uprava i uprava. Rukovodstvo je vodilo ozbiljan razgovor sa Barakom. Pokušali su da ustanove u čemu je problem i šta je potrebno da se ekipa trgne. Jedini zaključak do koga su svi došli jeste da je važno da veruju Baraku i da mu daju priliku. Barem je tako poruka za javnost.

Usledila je još luđa etapa baharove večeri, kad je blizu 200 navijača došlo da porazgovara sa njim. Možemo samo da pretpostavimo kako izgleda konstruktivan razgovor koji 200 ljudi vodi sa jednim čovekom. Sve što su mu zamerali, to su mu otvoreno i rekli, ali su mu i poručili da se ne igra sa Zvezdom i da će u slučaju nastavka negativnog trenda biti još radikalniji. Izraelac je pod ugovorom do leta 2026. godine. Jasno mu je verovatno da taj papir neće imati nikakvu težinu ako nastavi da gubi. Opcije su ili da mu se ukaže povrenje i da vremena da njegov sistem počne da funkcioniše ili da se odmah seče. Nijedna trenutno ne deluje idealno.

 

Anketa

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjus

pre 7 meseci

Dok Čoviću i sličnima ne počne da gori pozicija....jedan glas

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija