• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

12:15

Čović brutalan! Te uslove nemate ni u školi! Pa šta ako smo izgubili od Partizana?!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Čović brutalan! Te uslove nemate ni u školi! Pa šta ako smo izgubili od Partizana?!

Podeli vest

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović progovorio je o problemima koje klub ima sa Beogradskom arenom, a pecnuo je tom prilikom i Partizan.

Crveno-beli tvrde da nemaju ravnopravan tretman u vezi sa podelom termina treninga prvog tima i mlađih selekcija u najvećoj srpskoj hali, a o tome je govorio i prvi čovek kluba Nebojša Čović.

- Sada imamo dodatan problem. Uskoro nećemo imati dovoljne uslove za normalno odvijanje treninga iako smo se sve dogovorili. Dogovorili smo se da po 50 odsto koristimo Arenu. Ali, moramo da koristimo i malu salu za treninge. Mi još nismo ušli u nju. Tu su priče da Partizan ima ugovor. Partizanu je ugovor raskinut 5. 5. 2023. godine. Dopis od raskida ugovora je potpisan od direktora Arene Gorana Grbovića, upućen Partizanu. Na bazi toga smo se dogovarali, baš kao i 2018. godine - rekao je Čović gostujući na TV Prva.

Foto: Starsportphoto

 

 

Osvrnuo se i na uslove pod kojima je večiti rival iznajmljivao malu salu.

- Uslovi pod kojima su oni imali male sale u Areni su neverovatni. Devet hiljada evra neto mesečno za 450 ili 500 sati koje koristite. To izađe bruto oko 2.800 dinara po satu. To nemate ni kada iznajmljujete sale u osnovnim školama - poručio je Čović i negirao navode predsednika Partziana Ostoje Mijailovića da taj tim ima višegodišnji ugovor sa Arenom.

 Govorio je Čović i o krizi u klubu sa Malog Kalemegdana. 

- Upali smo u neku čudnu krizu. Ona je počela od utakmice sa Žalgirisom koju smo dobili, a onda sami sebe pobedili. To se onda nastavilo protiv Virtusa koji se nudio, a onda i Partizana. Pobedili smo i Partizan, a onda i sami sebe. Novi trener nikada nije pomenuo kao alibi da su mu nedostajali igrači. Da li je moralo da dođe do promene trenera? Po našoj analizi, moralo je iako smo vrlo zadovoljni sa onim što smo prošli sa gospodinom Duškom Ivanovićem. Znam kad uđemo u krizu i zajedno a ljudima u klubu smo doneli odluku. Došao je iskusan trener, dobili smo važnu utakmicu. Izgubili smo protiv Partizana? Pa šta? I dalje sija sunce -  smatra Čović.

Nije se dopalo jednom čelnik kluba zviždanje navijača.

- Nama navijači trebaju kada ide loše. Kada ide dobro, kada vodimo po 15, 20 razlike, pa super. Ali kada igramo loše, nama ne treba zviždanje. Što se toga tiče, neka i zvižde. Neka svako radi svoj posao. Ja mislim da to nije njihov posao, da vređaju svoje igrače i svog trenera - zaključio je Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija