• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

13:22

Predsednik raskrinkao Nejpira! Tražio je tri puta veću platu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Predsednik raskrinkao Nejpira! Tražio je tri puta veću platu!

Podeli vest

Predsednik milanske Olimpije Pantaleo Del’Orko otkrio je da je italijanski klub hteo da zadrži Šabaza Nejpria, ali da je Amerikanac za to zahtevao tri puta veću platu.

Portorikanac Šabaz Nejpir je na oduševljenje navijača Crvene zvezde stigao na Mali Kalemegdan, a prvi čovek Olimpije kaže da su njegovi zahtevi za italijanski klub, koji je proteklog leta doveo i Nikolu Mirotića, bili previše.

" Mi smo želeli da produžimo ugovor sa Nejpirom ovog leta, ali tražio je više nego tri puta veći novac od onog što je zarađivao. Nismo želeli da potrošimo toliko para. Već smo uložili mnogo novca u dovođenje Mirotića, iako Barselona i dalje plaća polovinu njegove plate“, rekao je Del’Orko u intervjuu za "Basket njuz".

Foto: Starsportphoto©

 

 

Nemački reprezentativac Maodo Lo nadomestio je odlazak igrača koji je pojačao crveno-beli tabor.

"Doveli smo Loa koji i dalje ne igra na nivou koji od njega očekujemo. Ako bude postojala prilika, okrenućemo se ka tržištu, ali nećemo trošiti suludu svotu novca. Sa finansijskim fer-plejom postoje granice koje moramo da poštujemo. U suprotnom, bićemo primorani da platimo ogromne kazne", dodao je predsednik milanskog tima.

Uprkos dolasku Nikole Mirotića Olimpija nije na željenom nivou u novoj sezoni i nalazi se na poslednjem mestu sa samo jednom pobedom, a interesantno je da ni Nejpir nije zablistao u prestonici Srbije, naprotiv, doživeo je zvižduke u poslednjem duelu Evrolige protiv Bajerna.

Momak za kojeg se verovalo da će biti veliko pojačanje za tim Duška Ivanovića u tom momentu, ove sezone u Evroligi je startovao na pet od šest i u proseku imao 14,2 poena uz 2,3 asistencije, 1,8 ukradene lopte i 1,5 skoka, a ima i 2,8 izgubljenih lopti za oko 22 i po minuta po meču.

Zvezda je sa njim u timu upisala pobede protiv Asvela i Bajerna, a pored toga izabranici Janisa Sferopulosa imaju četiri poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija