• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2023

18:06

Zvezda izgubila od Lajpciga i oprostila se od nokaut faze

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezda izgubila od Lajpciga i oprostila se od nokaut faze

Podeli vest

Omladinci Crvene zvezde poraženi su večeras od Lajpciga 1:0 (0:0) u meču 4. kola Lige šampiona za omladince. Nakon ovog meča, odigranog na stadionu Voždovca, jasno je da crveno-beli nemaju ni matematički šanse da se plasiraju u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Držali su se dobro izabranici Nenada Milijaša do 73. minuta, kada ih je pogotkom presekao Janik Eduardo. Do tog trenutka, odolevali su i pokušavali i oni sami da dođu do pogotka, kako bi eventualnom pobedom sačuvali nadu da mogu da se izbore za jedno od dva vodeća mesta u grupi G. Međutim, nakon pogotka mladog Eduarda, ništa više nije bilo isto. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

I da je Zvezda stvarala prilike, a najbolju je imao Mateja Bubanj desetak minuta pre kraja. Ipak, loše je zahvatio loptu i nije bilo promene rezultata. Posle toga je Zvezda krenula na sve i ništa, mnogo se otvorila i štaviše dovela Nemce u priliku da dupliraju svoju prednost. Ipak, i ovo im je bilo dovoljno.

Ekipa iz Lajpciga sada je zacementirala prolaz u nokaut fazu Lige šampiona. Baš kao i Siti, Lajpcig ima deset bodova, dok je Zvezda trećeplasirana sa tri boda, a Jang bojs je psolednji bez bodova. Govorio je i ranije trener Nenad Milijaš da ovo nisu utakmice od kojih od igrača očekuje da po svaku cenu idu na pobedu, već da se odmere sa najboljim u svom uzrastu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija