• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

21:11

Goooriiiii "Marakana"! Spektakularna koreografija navijača Zvezde (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

Goooriiiii "Marakana"! Spektakularna koreografija navijača Zvezde (VIDEO)

Podeli vest

"Delije" su napravile fenomenalnu atmosferu protiv Lajpciga u 4. kolu G grupe Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju izuzetno važnu utakmicu na "Marakani" protiv neugodnog bundesligaša, a sa tribina imaju fantastičnu podršku.

Navijači srpskog prvaka su, po tradiciji, priredili i prelepu koreografiju pred sam početak meča, a ovog puta su u tome učestvovali fanovi sa tri tribine.

 

 

 

Na"severu", gde su standardno smeštene najvatrenije "delije, folijama u crveno-beloj boji iscrtan je klupski grb, dok je na "zapadu" pisalo "Crvena", a na "istoku" Zvezda.

Foto: Starsportphoto

 

Uz to, gromoglasni aplauzi i već tradicionalna navijačka pesma, kao vetar u leđa izabranicima Baraka Bahara.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, kapacitet "Marakane" smanjen je za 5.000 mesta zbog kazne UEFA, a na stadionu u Ljutice Bogdana je oko 40.000 ljudi.

Foto: Informer

 

I početkom drugog poluvremena su "delije" imale performans. Njihovi ljubimci gubili su sa 1:0, a poruka sa "severa" glasila je "samo hrabro i bez straha".

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija