• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

23:37

Dragović besan: Ovako ne može! Pričamo već dva meseca, a ništa nismo uradili!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Dragović besan: Ovako ne može! Pričamo već dva meseca, a ništa nismo uradili!

Podeli vest

Nismo bili dobri, trebali smo da gubimo sa tri gola u prvom poluvremenu, kazao je bio Dragović.

Imala je Crvena zvezda svoje šanse, ali ih nije iskoristila. RB Lajpcig upisao je novi trijumf u Ligi šampiona pošto je na "Marakani" slavio sa 2:1, a na konstataciju novinara da je srpski šampion igrao dobro, kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović nije se složio. 

- Ne slažem se da smo bili dobri, zasluženo smo izgubili, u prvom poluvremenu smo mogli da primimo tri, četiri gola... Uz sreću smo mogli da dođemo do 1:1 preko Šerifa, posle je i Olanjinka imao šansu, ali sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo u Ligi šampiona - rekao je Dragović, a potom dodao.

- Mi samo pričamo, ali ako budemo igrali kao danas izgubićemo i u Bernu. Ovako ne može dalje. Ako hoćemo da uzimamo bodove svi moramo da damo još više. Sve mora bolje, videlo se u prvom poluvremenu. Hoćemo da igramo protiv najboljih, moramo da se trudimo, a za mene je sve to bilo malo. 

Foto: Starsportphoto©

 

Istakao je Dragović da ekipa nije uspela da ispuni zamisli trenera u prvom poluvremenu, a da je Omri Glazer zaslužan što je rezultat na poluvremenu bio aktivan. 

- Želeli smo da uđemo u presing, ali nismo uspeli. Svaki put su uspeli da uđu u dubinu, mogli smo mnogo golova da primimo. Spasio nas je Glazer... Moramo da učimo, ali već dva meseca pričamo o tome, a ništa. Ne bih da budem strog - presekao je Dragović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija