• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

11:28

Zvezda nema pravo na kiks protiv debitanta! "Grobari" u Želji igraju i za Partizan!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda nema pravo na kiks protiv debitanta! "Grobari" u Želji igraju i za Partizan!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas (18:00) u Pančevu ekipi Železničara u okviru 15. kola Superlige.

Ekipa izraelskog stručnjaka Baraka Bahara odmeriće snage protiv debitanta u elitnom rangu takmičenja.

Zaostaje aktuelni šampion šest bodova za Partizanom i svaki naredni kiks može ga dodatno udaljiti iz trke za titulu. Treba istaći da nekadašnji igrači Partizana Marko Jovanović i Vojislav Stanković igraju za Železničar, pa je izlišno govoriti koliko će iskusni defanzivci biti motivisani protiv crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Ruku na srce, Jovanović je minula dva kola bio van sastava pa je pitanje može li da konkuriše za ovaj duel, dok je Stanković jedan od nastandardnijih igrača ekipe iz Pančeva.

Zvezda će prvi put ove sezone igrati bez prvog golmana Omrija Glazera, koji se u ovom trenutku nalazi u Prištini sa reprezentacijom Izraela. Na gol će Zoran Popović koji će morati da sačuva najskuplju tima Superlige Srbije, ali i najvredniju ekipu Zvezde u istoriji.

Izraelac je prokockao sve kredite, a iako uprava i dalje stoji iza njega, jasno je kao dan da mu se drma klupa.

Pančevci su u usponu forme i ovaj meč čekaju osokoljeni remijem sa Vojvodinom u Novom Sadu (2:2) i to nakon vođstva rivala 2:0, a pre tog meča vezali su dve pobede - protiv IMT-a i Radnika.

Jedno je sigurno - neće biti lako prvaku Srbije u narednom periodu jer ima pred sobom četiri vezana gostujuća meča! nakon Pančeva slede dueli sa Vojvodinom u Novom Sadu, Jang bosjem u Švajcarskoj i Napretkom u Kruševcu.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50