• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

23:44

Nedeljković utučen: Mlad sam, ali osećam Zvezdu! Krivo mi je

Tanjug/AP

Crvena zvezda

Nedeljković utučen: Mlad sam, ali osećam Zvezdu! Krivo mi je

Podeli vest

Nisam mogao da reagujem bolje, falilo nam je sreće, poručio je mladi bek Crvene zvezde.

Neće Crvena zvezda dočekati proleće u Evropi ni drugu godinu zaredom. Izabranici Baraka Bahara porazom od Jang bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona ostali su bez šanse da se presele u Ligu Evrope. Ipak, pozitivna stvar nakon pet mečeva na međunarodnoj sceni srpski šampion pokazao je da u omladinskoj školi ima prave bisere. 

Jovan Mijatović i Vladimir Lučić uneli su život u igru crveno-belih, a standardno dobar, ovoga puta od prvog minuta  bio je Kosta Nedeljković. 

- Nažalost izgubili smo i nismo obezbedili evropsko proleće, to nam je bio cilj. Moramo da se okrenemo domaćim obavezama, želimo duplu krunu. Propustili smo dosta šansi, falila nam je i sreća... Iz dva prekida smo primili golove - rekao je Nedeljković, a potom objasnio da mu je izuzetno krivo zbog neuspeha na međunarodnoj sceni. 

- Nije nam ni prijatno ni lepo... Mlad sam, ali osećam Zvezdu, krivo mi je - emotivno je prokomentarisao bek Crvene zvezde. 

Nažalost, Nedeljković je bio strelac autogola na samom startu utakmice. Lopta se nakon Glazerove intervencije odbila o njegovu nogu i završila u mreži srpskog šampiona. 

- To je fudbal, nije bilo sreće. Omri je odbranio, mene je pogodila... Krivo mi je zbog toga, ali nisam mogao da reagujem. 

Za kraj, interesovalo je novinare šta je Barak Bahar rekao u svlačionici svojim igračima. 

- Rekao nam je da moramo da se podignemo, nema vremena za tugovanje. Već u nedelju gostujemo u Kruševcu, moramo da osvojimo tri boda - podvukao je Nedeljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija