• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2023

15:04

"Delije" jasne: Bahar i igrači na ispitu, moraće mnogo toga da promene!

printscreen

Crvena zvezda

"Delije" jasne: Bahar i igrači na ispitu, moraće mnogo toga da promene!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar i njegov tim su na ispitu i moraće drugačije da pristupe narednim utakmicama, poručila je saopštenjem navijačka grupa "Delije sever".

Crveno-beli su eliminisani iz evropskih takmičenja, a u prvenstvu su drugi i najvatrenijim pristalicama to se uopšte ne dopada. Za učinak u Ligi šampiona koliko-toliko imaju razumevanja, ali osvajanje titule podrazumevaju. Zbog toga ističu da je Bahar na posebnom ispitu.

"Zalaganje igrača u prvenstvu, posebno trenera, moraće i te kako da se promeni i da prepoznamo makar i sada tu ekipu sa priprema i početka sezone, kojoj se predviđala velika budućnost i uspesi. Sada su svi na ispitu, koji neće biti smislen ukoliko ih bodri, ali istovremeno i ne pritiska ogromna Zvezdaška masa, na kojem god stadionu igrali” navodi se u saopštenju "delija". 

Foto: Starsportphoto

 

Poslednji meč u Ligi šampiona na gostovanju Jang bojsu (2:0) Zvezda je solidno igrala u smislu da je ulazila u šanse, ali nijednu nije uspela da realizuje. Navijačima je to neshvatljivo. 

"Navijači Zvezde hoće da vide tim koji se za početak bori, koji ne propušta šanse koje se ne propuštaju ni na malom fudbalu, hoćemo konačno da vidimo šta ovaj tim zna jer i pored Evrope iz koje smo ispali, nama je titula sve! I nikako nećemo dozvoliti da drugi klubovi budu ispred našeg, da se nastavi ovakav odnos prema grbu koji nose, prema klubu za koji igraju. Nastavljamo dalje, još jače, pa ako dođe do toga svi ćemo uživati, a možda i kritikovati, tražiti promene" ističe se u saopštenju. 

Oni su pozvali sve koji vole Zvezdu da dođu na naredne mečeve kako bi Bahar shvatio koliko klub znači narodu. 

"Na ovakvu stvar potrebno je odgovoriti reakcijom, a jedina ispravna u ovom trenutku je da se dođe masovno na svaku utakmicu i da ih, ako već ne znaju gde su došli, naučimo šta je Zvezda! Sa sedam ili osam hiljada na stadionu koji prima 50 hiljada, sigurno neće moći da shvate zašto je bitno da se sada uzme titula, niti ako u subotu ne bude pun stadion u Kruševcu. Neka nam vide oči, one će im sve reći. Samo da ih bude u hiljadama, da mogu da vide jednu ogromnu celinu za koju će znati šta misli kada pogledaju već sa 50 metara izlazeći iz svlačionica" zaključuje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija