• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

21:45

Ljubimac "delija" se ne vraća u Zvezdu, izabrao ljutog rivala iz Evrolige! Crveno-belima izmiču pojačanja, a vremena je sve manje! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ljubimac "delija" se ne vraća u Zvezdu, izabrao ljutog rivala iz Evrolige! Crveno-belima izmiču pojačanja, a vremena je sve manje! (VIDEO)

Podeli vest

Ništa od povratka na Mali Kalemegdan!

Ponavljaju iz košarkaškog kluba Crvena zvezda uporno da neće dovoditi pojačanja, pa će, po svemu sudeći, ostati bez još jednog igrača koji se povezivao sa regionalnim vicešampionom!

Kako navode specijalizovani košarkaški portali i insajderi, američki košarkaš Ostin Holins (32), koji igra na poziciji beka, neće potpisati ugovor sa beogradskim klubom, već sa litvanskim Žalgirisom! Poznato je da crveno-beli i gigant iz Litvanije u poslednjih nekoliko godina vode velike borbe u Evroligi i da postoji neka prećutna netrpeljivost između ta dva tima.

Informaciju je preneo "Basket Njuz", portal iz Litvanije, koji je odlično upućen u dešavanja na košarkaškom tržištu.

 

 

Ovaj medij tvrdi da je dogovor vrlo blizu i da će nekadašnji miljenik "delija" ponovo zaigrati u Evroligi, ali ne u crveno-belom dresu.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Ostin Holins ostao je u lepom sećanju navijačima Zvezde. Osvojio je triplu krunu u sezoni 2021/22. a navijači ga se posebno sećaju po monstruoznom zakucavanju u drugoj utakmici finalne serije ABA lige, kada je žargonski rečeno, posterizovao Matijasa Lesora.

 

 

Kasnije je prešao u Makabi, gde se nije proslavio, delom i zbog teških povreda koje su ga zadesile. Nema sumnje da bi dobro došao ovoj ekipi crveno-belih, naročito zbog svojih sjajnih defanzivnih karakteristika. Međutim, on će u narednim danima najverovatnije pojačati Žalgiris, koji ima velikih problema sa povredama bekova. Treneru Kazisu Maksvitisu trenutno nedostaju Arnas Butkevičijus i Lukas Lekavičijus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17