• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

20:09

Nedeljković pred teško gostovanje u Subotici: Meč sa Spartakom najvažniji u polusezoni!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nedeljković pred teško gostovanje u Subotici: Meč sa Spartakom najvažniji u polusezoni!

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković izjavio je danas u Beogradu da očekuje pobedu protiv Spartaka u 19. kolu Superlige Srbije.

Crvena zvezda će u subotu gostovati Spartaku u Subotici od 16 časova. Nedeljković će u subotu da napuni 18 godina.

- Simbolično je baš da igramo u subotu kada punim 18 godina, ali volim fudbal i mislim da u svakom trenutku mogu da obujem kopačke i istrčim na teren. Drago mi je što ću rođendan provesti na terenu. Ovo je sigurno jedna od najvažnijih utakmica u Superligi kada je reč o dosadašnjem delu sezonu, jer gostujemo dobroj ekipi u momentu kada je egal sa bodovima što se tiče večitog rivala, i samo par dana ranije u odnosu na derbi. Nadam se punim tribinama u Subotici, jer nam je mnogo lakše da pokažemo šta znamo kada čujemo pesmu naših navijača. Nemam sumnje da će biti ponovo naš 12. igrač i pozivam i ovom prilikom publiku da dođe i podrži nas. Želimo da sa dva dobra rezultata odemo na pauzu - rekao je Nedeljković, prenosi zvanični sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

 

On je istakao da je stekao iskustvo nastupom u Ligi šampiona ove sezone.

- Drago mi je što igram bez straha, to mi je lično najveća satisfakcija, iako nema sumnje da je LŠ veliko iskustvo za mene. Ne pravim razliku da li je preko puta mene Griliš ili bilo koji fudbaler iz Superlige, a mislim da se i to primeti na terenu. Pričamo i mi mlađi između sebe da je to nešto što svi zajedno nosimo iz Zvezdine škole, jer smo rasli tako što su nas učili da ne smemo nikad da se plašimo. Mislim da je čitav tim odigrao bez straha i da nam je falilo malo više sreće da se neke utakmice završe u našu korist. Sada je to iza nas, a fokus je na osvajanju titule. Najbolji smo tim u Srbiji i pokazaćemo to - zaključio je Nedeljković.

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 43 boda, koliko ima i drugoplasirani Partizan.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija