• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

09:46

Partizanu pomažu sudije! Biće bure, Stamenić pali vatru pred derbi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Partizanu pomažu sudije! Biće bure, Stamenić pali vatru pred derbi

Podeli vest

Marko Stamenić, fudbaler Crvene zvezde, koji je ovog leta stigao iz Kopenhagena, "pecnuo" je Partizan pred "večiti" derbi (sreda, 18.00).

Pred duel najvećih rivala Zvezda je lider sa 46 bodova, dok je Partizan drugi sa 44 boda.  Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučila je da Nenad Minaković bude glavni arbitar 171. "večitog" derbija, što će mu biti prvi put da vodi najveći meč srpskog fudbala.

- Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš "večiti" rival ima priličnu pomoć sudija ove jeseni. Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva treba da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji -  kazao je za Žurnal reprezentativac Novog Zelanda.

Foto: Starsportphoto

 

Jasno je Stameniću da je svakom zvezdašu, kao i partizanovcu, najbitnije u sezoni da dobije najvećeg rivala.

- Ceo svet zna da je u pitanju jedno od najvećih rivalstava i da je ta utakmica poseban spektakl. Iz priče sa ocem, navijačima i ljudima u klubu, jasno mi je da je taj meč daleko važniji od bilo kog drugog u sezoni. Već dugo se psihološki pripremamo, svako na svoj način, jedva čekam početak. Nema mnogo pametovanja, svi u klubu imamo iste želje i isti plan: idemo na stadion Partizana da pobedimo.

Partizan je ove sezone imao prednost u odnosu na Zvezdu, čak i pšest bodova, ali je izgubio nakon serije loših rezultat. Videćemo da li će Zvezda biti jesenju šampion ili će im najveći rival pomrsiti planove u Humskoj. 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija