• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

07:10

Region bruji o potresima na "Marakani"! Zvezda oterala Bahara, nije u šoldima sve...

Starsportphoto

Crvena zvezda

Region bruji o potresima na "Marakani"! Zvezda oterala Bahara, nije u šoldima sve...

Podeli vest

Crvena zvezda poražena je od Partizana (2:1) u 171. večitom derbiju i odmah je smenila trenera Baraka Bahara i vratila Vladana Milojevića.

Partizan se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli Superlige i osvojio jesenju titulu. O 171. večitom derbiju i smeni Baraka Bahara bruje mediji u regionu. 

O Zvezdinom potrošenom novcu piše zagrebački ''Index'', koji u tekstu pod naslovom ''Partizan srušio Zvezdu i preuzeo vrh tabele'' ističe:

"Zvezdaši mogu da budu vrlo nezadovoljni učinkom u ligi ove sezone, budući da nakon prelaznog roka u kojem je potrošeno mnogo novca na transfere aktualni prvaci gledaju u leđa Partizanu", piše portal Index.

Foto: printscreen

 

 

Aludirajući na to što Zvezda ima znatno skuplji tim, sarajevski ''Sportsport.ba'' piše posle derbija : "'Nije u šoldima sve - Partizan slavio protiv Zvezde i vratio se na prvo mesto!''

Foto: printscreen

 

 

Kada je u pitanju vrednost igrača dva tima na ''Transfermarktu'', Zvezdin tim se procenjuje na 72.33 miliona evra, a Partizanov na znatno skromnijih 34.18 miliona.

"Jutarnji" piše o potresima na "Marakani": "Zvezda je posle  poraza od Partizana ekspresno oterala trenera, vraća se veliki ljubimac navijača".

Foto: printscreen

 

 


"Vladan Milojević će se nakon četiri godine vratiti na klupu crveno-belih. Izraelac Barak Bahar više nije trener Crvene zvezde. Poraz u najvećem derbiju srpskog fudbala nadovezao se na loše igre u Ligi šampiona  što je očito bila kap koja je prelila čašu čelnim ljudima kluba s "Marakane". Baharu je očito odzvonilo i pre utakmice s Partizanom, čekao se samo idealan povod, jer se već zna da će novi/stari trener Crvene zvezde biti 53-godišnji Vladan Milojević".

"Beograd je crno-beli: Partizan konačno savladao Crvenu zvezdu i vratio se na prvo mesto na tabeli", piše portal klix.ba.

"Ovo je beogradskim crno-belima bila prva pobeda nad najvećim rivalom nakon više od tri godine bez trijumfa u večitom derbiju budući da su poslednji put trijumfovali 10. jula 2020. godine u Kupu Srbije kada je bilo 1:0 i deset uzastopnih mečeva bez pobede protiv Crvene zvezde. Partizan je poslednji ligaški trijumf protiv najvećeg rivala zabežio 22. septembra 2019. godine kada je bilo 2:0".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija