• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

23:03

Stanković vodi Dragovića sa "Marakane"!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Stanković vodi Dragovića sa "Marakane"!

Podeli vest

Bivši trener srpskog šampiona želi ponovnu saradnju sa iskusnim štoperom.

Za kraj neuspešno ocenjene jeseni na "Marakani" Crvena zvezda poražena je od Partizana. Uprava srpskog šampiona ekspresno je reagovala i smenila Baraka Bahara, a njegovo mesto dovela Vladana Milojevića. Iskusni strateg će brigu o crveno-belima preuzeti u ponedeljak i već prvog dana na novom/starom poslu mogao bi da ima problem. 

Naime, kako prenose mađarski mediji - Dejan Stanković i njegov Ferencvaroš zainteresovani su za kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića. Nekadašnji reprezentativac Austrije bio je na izlaznim vratima Zvezde i pre godinu dana, ali je uprava kluba stopirala njegov transfer u Sampdoriju. Tada je, baš kao i sada, ključan čovek u čitavom poslu bio Dejan Stanković. 

Situacija se letos promenila, Dragović je sa Baharom želeo da predvodi Zvezdu u Ligi šampiona, ali rezultati nisu bili kao što se očekivalo. Produžetka ugovor nema, utisak je, neće ga ni biti i ukoliko crveno-beli žele da zarade na kapitenu moraće da ga prodaju već u januaru. 

Foto: EPA Images

 

Ipak, izvesnije je da će Dragović u crveno-belom dresu odraditi i poslednjih šest meseci ugovora pod trenerskom palicom Vladana Milojevića. Cilj je jasno zacrtan - Zvezda mora da odbrani trofej u Ligi šampiona, a bez komandanta odbrane jasno je da će to biti daleko teže. 

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je na konferenciji za novinare u četvrtak jasno poručio da kapiten nije na prodaju i da sigurno ostaje u klubu do leta kada mu ističe ugovor. 

Pored Ferencvaroša za usluge Aleksandra Dragovića raspituje se i bečka Austrija. Nije tajna da kapiten crveno-belih ima želju da zaigra u klubu iz rodnog grada. Poznato je da je u tandemu sa Davidom Alabom pomogao voljenom klubu kada se našao u finansijskoj krizi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija