• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

21:27

Sferopulos: Pokazali smo karakter, čestitam igračima!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos: Pokazali smo karakter, čestitam igračima!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Fenerbahče na izuzetno teškom gostovanju 85:76, a prezadovoljan postignutim rezultatom je trener crveno-belih, Janis Sferopulos.

Teško da je i sam Sferopulos verovao da će njegovi igrači na ovakav način okončati gostovanje u Istanbulu.

Fenerbahče je do ovog meča bio u pravom naletu, pobedivši četiri od poslednjih pet mečeva.

Foto: Starsportphoto

Džoel Bolomboj

Crveno-bele je do pobede predvodio Džoel Bolomboj sa novim rekordom karijere od 24 poena. Srećan zbog pristupa svojih igrača je grčki trener, koji je rekao da je njegova ekipa uspela da se vrati posle minusa i slavi.

Čestitam igračima. Odradio je Džoel dobar posao, jedan od najboljih mečeva u karijeri. Svi su igrali dobro, vukli prave poteze, igrali smo strpljivo. Kada su imali vođstvo u prvom i drugom poluvremenu nismo paničili. U četvrtoj deonici, kada smo izjednačili, pokazali smo naš karakter, u odbrani smo žrtvovali tela da im ne dozvolimo lake poene. Zaslužili smo pobedu - rekao je Sferopulos.

Igračima Crvene zvezde predstoji samo jedan dan pauze pre nego što u beogradsku Arenu stigne "večiti" rival, Partizan. Trener Sferopulos osvrnuo se i na taj meč i pomenuo skromni doprinos Nikole Topića.

Druga utakmica je posebna. Igramo protiv rivala, Partizana. Imamo dobar psihološki motiv da odigramo kako treba važnu utakmicu. Prvi put igrao je u Evroligi. Računam na njega. Talentovan je, i ako nastavi ovako imaće još važniju ulogu u nastavku sezone - objasnio je Grk.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija