• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

22:15

Zvezdin junak protiv Fenera! Bolomboj: Ma kakav rekord karijere, važnija je pobeda

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdin junak protiv Fenera! Bolomboj: Ma kakav rekord karijere, važnija je pobeda

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu i u Istanbulu savladali Fenerbahče sa 85:76 u 18. rundi Evrolige.

Bio je to drugi trijumf crveno-belih nad istanbulskim klubom ove sezone, pošto su ih prethodno nadigrali i u Beogradu.

Junak srpskog šampiona večeras na Bosforu bio je fantastični Džoel Bolomboj. Američki centar je odigrao utakmicu karijere i postigao 24 poena, uz šest skokova za indeks 31. 

Bolomboj je posle meča bio prezadovoljan zbog pobede, ali i rekorda karijere.  

- Osećaj je sjajan zbog mog učinka. Pre nekoliko kola postavio sam rekord karijere, sada sam ga nadmašio. Mnogo važnije je da smo pobedili i da smo pokazali istrajnost. Ostvarili smo drugu pobedu u gostima u sezoni, mada onu protiv Makabija u Beogradu teško možemo računati kao gostujući trijumf. Kao tim i kao individualci, igrali smo sjajno u odbrani, to nam je omogućilo da pomažemo jedni drugima i rotiramo. Dobri smo bili u skoku i došli smo do pobede. Nemamo planova, želimo se odmoriti i spremiti za derbi - rekao je Bolomboj.

Crveno-bele u čevrtak u Areni dočekuju Partizan u okviru 19. kola elitnog takmičenja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija