• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

15:23

Srna o Duljaju: On je veliki prijatelj, uvek ćemo sarađivati!

profimedia/starsport

Partizan

Srna o Duljaju: On je veliki prijatelj, uvek ćemo sarađivati!

Podeli vest

Čuveni fudbaler Darijo Srna (41) ima samo reči hvale za trenera Partizana.

Dobro je poznato da je Igor Duljaj (44) imao veliku pomoć od svog nekadašnjeg saigrača iz Šahtjora, kada je reč o skautiranju i dovođenju pojačanja letos u Humsku.

Srna je zvanično sportski direktor ukrajinskog velikana, u finišu prvog dela sezone privremeno je obavljao i ulogu šefa stručnog štaba, ali je uvek bio na raspolaganju svom velikom prijatelju.

Foto: printscreen instagram

 

Slobodno vreme i praznike bivši kapiten hrvatske reprezentacije iskoristio je da sa suprugom Mirelom ode i na koncert srpskog pevača Željka Joksimovića u Budvi, nakon kojeg je otkrio neke zanimljive detalje. Prvo, koliko često prati mečeve i partije crno-belih.

Svaki dan, svaku utakmicu. Bio sam i na derbiju protiv Crvene zvezde i drago mi je da je moj prijatelj Igor za sada uspešan. Ima veliku energiju, veliku snagu - rekao je Srna za portal "Telegraf".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Nekada sjajni desni bek ne krije da je pomagao u dovođenju stranaca u tabor "parnog valjka", ali da zasluge za rezultate idu na adresu šefa stručnog štaba.

- Pomagao sam, ali vidi se njegov rukopis u igri Partizana. Duljaj je prijatelj za ceo život, gde god on bude bio biće i naše saradnje - naglasio je Srna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija