• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2024

14:39

Mijatovića ima ko da zameni: Šljivić doneo Zvezdi pobedu na Kipru

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Mijatovića ima ko da zameni: Šljivić doneo Zvezdi pobedu na Kipru

Podeli vest

Nova pobeda srpskog šampiona na pripremama na Kipru. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas mađarski ZTE 1:0 (1:0) golom Jovana Šljivića u 25. minutu.

Na terenu u sklopu luksuznog resorta u kojem su crveno-beli smešteni, nije odigrana preterano atraktivna utakmica, što je razumljivo, s obzirom da je reč o pripremnom periodu. Ipak, ono što raduje sve u redovima srpskog šampiona jeste da su se deca dobro pokazala. Golu Šljivića prethodio je centaršut mladog levog beka Viktora Radojevića.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Za razliku od letnjih priprema, kada je treneru Baraku Baharu bilo važno da pobeđuje i fascinira javnost jeftinim trikovima, kod Milojevića stvari stoje suprotno. Ekipa trenira čak i na dan utakmice, tako da nije ni bilo očekivano da žargonski rečeno fudbaleri "lete" po terenu". 

 

Osim Šljivića, imali su fantastične prilike i štoper Uroš Spajić, kao i krilni igrač Stefan Mitrović, ali rezultat je do kraja ostao nepromenjen. Sve je to sa terena posmatrala uprava Crvene zvezde, kojoj se pridruđio i generalni direktor Zvezdan Terzić. 

Trener Vladan Milojević bio je prilično miran posle meča, navodeći da rezultat na pripremama nikad nije u prvom planu.

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Igralo se prilično dinamično. Raduje me što smo izgledali bolje nego u prvoj pripremnoj utakmici pre nekoliko dana. I danas je moj tim bio pod velikim naporom. Imajte u vidu da je ovo pripremni period i da rezultat nije u prvom planu, mada je uvek lepo kad se pobedi. Još ima prostora za napredak. Raduje me fenomenalan gol Jovana Šljivića, kojem je prerthodio fenomenalan centaršut Viktora Radojevića. Tako je to i u životu, pošten odnos prema radu vas uvek nagradi - rekao je Milojević. 

Milojević je iskoristio utakmicu da proba igrače na različitim pozicijama. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Mitrović na desnoj strani, Olanjinka na levoj, pa smo menjali. Zadovoljan sam kako igrači odgovaraju na moje zadatke. Biće to dobro do početka sezone - zaključio je Milojević. 

Crvena zvezda će na Kipru boraviti do 2. februara, kada će se vratiti za Beograd. Do tada će odigrati još tri prijateljske utakmice: protiv Spartaka iz Subotice, Mladosti iz Lučana, dok će generalna proba biti 1. februara protiv Ararata. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mijatović je rekao "da"! Viza u izradi, Zvezda čeka milione i procente
Crvena zvezda

Mijatović je rekao "da"! Viza u izradi, Zvezda čeka milione i procente

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović (18) čeka vizu za Sjedinjene Američke Države, koja je već u izradi, saznaje Informer. Istovremeno, crveno-beli zadovoljno trljaju ruke, jer će za prodaju talentovanog napadača inkasirati sedam miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje. Jedino što bi moglo da pokvari ovaj posao jeste da pre potpisivanja ugovora u Zvezdu stigne ponuda iz nekog evropskog kluba "teška" desetak miliona evra i opcija da igrač ostane do leta na pozajmici u Beogradu.

20.01.2024

10:36

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija