• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

22:01

Spektakularan potez Jaga dos Santosa vredan pobede nad crno-belima! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Spektakularan potez Jaga dos Santosa vredan pobede nad crno-belima! (VIDEO)

Podeli vest

Brazilac iz nemoguće pozicije prelomio četvrti okršaj večitih u Beogradskoj areni ove sezone.

Uz mnogo muke Crvena zvezda savladala je Partizan u četvrtom košarkaškom debiju ove sezone. Izabranici Janisa Sferopulosa vodili su tokom čitavog meča, a onda od gotovog napravili veresiju. Ipak, srpskog šampiona uspeo je da "izvuče" spektakularan potez Jaga dos Santosa. 

Brazilac je na 11 sekundi do kraja uzeo loptu, prešao u napadačku polovinu i pogodio iz nemoguće situacije. Dos Santos je prošao pored Ognjena Jaramaza i gađao pored srpskog plemjekera i Alena Smailagića. 

 

 

Uspeo je Dos Santosa da "felšira" loptu i o tablu pocepa mrežicu za veliku radost navijača u Beogradskoj areni. Mogao je Partizan da dođe do pobede budući da je do kraja meča ostalo četiri sekunde, ali je sa pola terena neprecizan bio Aleksa Avramović. 

Crveno-beli nakon nove ostaju prvi na tabeli sa 16 trijumfa iz 18 utakmica, dok je Partizan i Budućnost dele drugo mesto sa 13 pobeda i pet poraza. Utisak je da je Zvezda današnjom pobedom obezbedila prvo mesto, a samim tim i prednost domaćeg terena u plej-ofu regionalnog takmičenja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija