• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

14:14

Pravo niotkuda! Reprezentativac napušta Zvezdu i ide u Seriju A?!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Pravo niotkuda! Reprezentativac napušta Zvezdu i ide u Seriju A?!

Podeli vest

Povremeni reprezentativac Srbije, Stefan Mitrović (21), na pragu je odlaska iz Crvene zvezde.

Italijanska Verona nudi aktuelnom šampionu Srbije oko 1.500.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, a odgovor crveno-belih mora da bude brz.

Prelazni rok u Seriji A završava se sutra, pa bi potencijalni klub mladog fudbalera morao da oslobodi mesto za jednog igrača rođenog van Evropske unije.

Proletos su Herta i Verona primetile bivšeg igrača Radničkog iz Niša i bile spremne da plate i do 5.000.000 evra za potpis reprezentativnog igrača, ali sada je prema saznanjima Mozzart sporta ponuda drastično opala.

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Bio je vihorni Mitrović osveženje za crveno-bele,  redovno u startnoj postavi,  a kada su nuđeni milioni za njega čelnici kluba su procenili da mogu da "izboksuju" više u bliskoj budućnosti.

Nije prijao Stefanu dolazak Baraka Bahara, igrao je u sistemu sa trojicom štopera krilnog beka i se nije najbolje snašao.

Gubio je minute i samopouzdanje i sada ostaje da se vidi da li ga Vladan Milojević vidi u timu ili će Zvezda požuriti da proda mladog Kruševljanina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija