• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

05.02.2024

11:16

Bomba! Fudbaler Zvezde ide u Ameriku za 10.000.000 evra

Reuters

Crvena zvezda

Bomba! Fudbaler Zvezde ide u Ameriku za 10.000.000 evra

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari (25) ima ponudu od jednog kluba iz Amerike tešku deset miliona evra, saznaje Informer. Crveno-beli vagaju hoće li ga pustiti, jer su na fudbalera iz Gane računali u nastavku prvenstva.

Ipak, bliži su tome da mu daju dozvolu da ide.

Delovalo je da je na "Marakani" prelazni rok završen, ali rukovodstvo crveno-belih ne miruje. Nakon što su prodati Kosta Nedeljković, Jovan Mijatović i Stefan Mitrović, te na pozajmice poslati Urooš Kabić i Stefan Mitrović, došlo je vreme i za odlazak Osmana Bukarija.

Krilni napadač od početka je bio među projektovanima za odlazak u slučaju dobre ponude, ali nikako nije stizala ona koja bi zadovoljila i njega i klub. Nekoliko ruskih klubova, među kojima je bio i Krasnodar, interesovali su se za igrača iz Gane, ali to nije bilo po ukusu crveno-belih. Ovaj put je drugačije.

Foto: EPA Images

 

Na stolu je ponuda od jednog kluba vredna deset miliona evra, a prema nezvaničnim informacijama može se čuti da je ili od Čikaga ili od Los Anđelesa. Prema rečima našeg izvora, vagaju u klubu da li da puste igrača.

- MLS liga u poslednje vreme postala je primamljiva našim igračima, jer je praćena, jaka i iz nje se kasnije opet može u Evropu. I skauti iz te lige prate evropska takmičenja, skautiraju igrače, pa biraju ako im se neko dopadne. Za oko im je zapao Bukari, jer je jako brz. Veruju da bi se uklopio. Taj klub je poslao ponudu od deset miliona evra. To je ogroman novac, primamljiv je ljudima iz Zvezde, ali vagaju da li da puste Bukarija, jer im je potreban za titulu - objašnjava naš izvor.

Ono što im ide na ruku i zbog čega su bliži odluci da mu dozvole da ide je  što imaju nekoliko odličnih igrača koji bi mogli da pokriju tu poziciju i nadomeste Bukarijev odlazak.

- Za Superligu će biti dovoljni Olanjinka i Kraso, zatim su tu Ivanić, Katai, Lučić...sve su to igrači koji bi mogli da nadomeste Bukarijev odlazak. Vrlo verovatno će transfer biti relizovan - zaključio je naš izvor. 

Bukari je došao u Zvezdu u julu 2022. godine za tri miliona evra iz Genta. Za to vreme odigrao je 64 utakmice i dao 22 gola uz 16 asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50