• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

19:31

Sferopulos kratak posle poraza:  Nismo imali šansu!

abaliga.com

Crvena zvezda

Sferopulos kratak posle poraza: Nismo imali šansu!

Podeli vest

Previše lopti smo izgubili i nismo imali nikakvu šansu da se vratimo u meč, poručuje Janis Sferopulos nakon poraza njegove Crvene zvezde na gostovanju Budućnosti 84:62.

Možda i najlošiju utakmicu u svim takmičenjima odigrali su crveno-beli u "Morači". 

Igrači su delovali nezainteresovano i nespremno, dok je rival iz Podgorice meču pristupio prikladno, s obzirom da je bio derbi kola.

Foto: abaliga.com

Derbi pripao domaćima

Trener Beograđana, Janis Sferopulos nije bio raspoložen za razgovor nakon užasnog izdanja njegovog tima pa je sve sažeo u dve rečenice.

- Izgubili smo loptu devet puta u poslednjoj deonici i tako sebi upropastili šanse za povratak u meč. Nijednog trenutka nismo imali šansu. Atmosfera je bila okej. Tipična za timove koji imaju svoje navijače - rekao je Grk.

Crvenoj zvezdi je ovo tek četvrti poraz u regionalnom šampionatu, dok je Budućnost uspela da upiše 14. trijumf.

Podgoričani su tako uspeli da se probiju na drugu poziciju, ali će je ustupiti Partizanu, ukoliko crno-beli savladaju Split u meču koji se trenutno odigrava u Beogradskoj areni.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija